Digitale collega

Graag stellen wij jouw nieuwe collega voor:

Ontmoet Tessa, Rob of Eveline; De digitale collega met meerwaarde voor jouw kantoor

Nationale Waarborg gelooft in de kracht van het intermediair omdat persoonlijk advies de relatie met de klant bevordert. De hedendaagse klantbehoefte vergt inmiddels een intensieve 24/7 dienstverlening waar een adviseur, ondanks alle beste bedoelingen, niet aan kan voldoen.

Nationale Waarborg heeft in samenwerking met Eerstestap.nl een digitale collega ontwikkeld die specifiek gericht is op de ondersteuning van het intermediair. Aan de tot standkoming van de digitale collega werkten twaalf advieskantoren mee. Door deze samenwerking is een collega ontworpen die echt van toegevoegde waarde is voor de adviespraktijk en daadwerkelijk werk uit handen kan nemen van het financiële team. Hierdoor wordt de service aan de klant op een constructieve en permanente wijze vergroot. Deze digitale collega is nu ook beschikbaar voor jou! Lees alles wat je moet weten over de jouw digitale collega.

Tijdens HypoVak 2021 was het mogelijk de masterclass Relatiebeheer door je digitale collega te volgen. Wat zijn de succesfactoren bij het inzetten van een digitale collega in het relatiebeheer en het contact met nieuwe klanten? Jan Verstegen (Eerstestap.nl) vertelt er samen met Guideology (Richting geven aan klantgedrag) alles over. Kijk de masterclass terug.

Wil jij ook een digitale collega toevoegen aan je team? Een aanstellingsverzoek voor een nieuwe digitale kantoormedewerker is mogelijk via ons accountteam Linda Bogaars 06 -118 670 24 of Louise Bergman 06 - 316 208 78. 

Om een goed beeld te krijgen over de vaardigheden van jouw digitale collega, bekijk je deze video.

Vraag voor meer informatie makkelijk en snel een gesprek met één van onze accountmanagers, een demo van de digitale collega of een informatiepakket aan:

Aanvraag gesprek Aanvraag demo

Aanvraag informatiepakket Masterclass bekijken

Video digitale collega Brochure digitale collega