Op naar de top! & We duiken er weer in!

Onze actie in 2021 We duiken er weer in! was een groot succes. Op een zondagmiddag in augustus trotseerden we het koude water van de Loosdrechtse plassen en wisten we met onze actie een bedrag van € 80.584 op te halen voor Stichting ALS Nederland. Op een speciale pagina hebben we de mooiste foto’s verzameld om nog eens terug te kijken. 

 

Wij gaan door totdat er een oplossing is

Wij gaan door met onze strijd totdat er een oplossing is voor ALS en de tijd tikt door. Er is nog steeds veel geld nodig voor wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en een behandeling voor ALS. Ons doel voor 2022 is om €80.000 bij elkaar te fietsen, wandelen of zwemmen en we zijn goed op weg. Dat geld is belangrijk. De 1.500 patiënten in Nederland en 400.000 wereldwijd hebben nu alleen de dood als vooruitzicht. Zij overlijden binnen 3 tot 5 jaar. Dat moet stoppen. Help ALS de wereld uit en help ons om Stichting ALS Nederland te helpen. Er is geen tijd te verliezen.


Jouw pagina in speciale editie van InFinance en VVP voor een sponsorbijdrage van €500 of meer

Net als vorig jaar verschijnt er ook dit jaar in de zomermaand augustus 2022 een extra uitgave onder de vlag van InFinance en VVP die geheel in het teken staat van alle acties die door Nationale Waarborg worden gesteund. Een branche-initiatief waarvan de gehele opbrengst ten goede komt aan Stichting ALS Nederland. InFinance en VVP sponsoren de vormgeving, redactie (voor deze editie samen met het team van Nationale Waarborg) en verspreiding van deze speciale digitale uitgave. Alle geldstromen met betrekking tot deze uitgave verlopen via twee speciale donatiepagina’s, de pagina voor team Op naar de top en de pagina voor Wij duiken er weer in. Voor elke sponsorbijdrage van € 500,- of meer ontvang je een pagina in deze uitgave. Wat er op je pagina kan komen te staan en hoe je aanlevert hebben we voor je samengevat. Maar er zijn natuurlijk meer sponsormogelijkheden.

 

Waarom? Omdat we zoveel mogelijk geld op willen halen voor Stichting ALS Nederland

ALS is een ongeneeslijke, dodelijke ziekte die jaarlijks, in Nederland, aan 500 mensen het leven kost. Omdat ALS een relatief kleine ziekte is, wordt er vanuit de farmaceutische industrie niet geïnvesteerd in onderzoek en is er geen behandeling en geen medicijn. Dat moet veranderen en daarom organiseren we jaarlijks een aantal acties om geld op te halen.


Helpen? Fiets, wandel óf zwem met ons mee of sponsor ons! 

 

Tour du ALS – Fiets, wandel of ren met ons mee naar top van de Mont Ventoux op donderdag 9 juni 2022. Overwin de 1.652 hoogtemeters van de kale berg tijdens de Tour du ALS. Daag jezelf uit en klim mee met ons: Op naar de Top.

 

Zwemmen - We nodigen je graag uit mee te zwemmen in ons team op zaterdag 27 augustus tijdens een fantastische evenement. Dit kleinschalige Wij duiken er weer in event is het ‘voorafje’ van het grote Amsterdam City Swim event dat een dag later, op zondag 28 augustus, plaatsvindt. Wij zorgen voor alles wat je nodig hebt om je die 2 kilometer als een vis in de Loosdrechtse plassen te voelen.

 

Aanmelden klimteam     Aanmelden zwemteam

 

Voor beide events geldt dat het enige wat we van jou vragen is als tegenprestatie ons te helpen zoveel mogelijk donaties binnen te halen voor Stichting ALS Nederland. We beloven je dat beide evenementen je een unieke ervaring oplevert die je niet snel zult vergeten! Meld je daarom dan ook direct aan via onderstaande knop. Wil je eerst nog iets meer informatie? Mail je vraag dan naar marketing@nationalewaarborg.nl of bel naar 030 220 55 46 en vraag naar Hilone, Marjolein, Marianne of Antoinette.

 

Sponsoren - Ben je niet zo’n sportieveling? Geen probleem, je helpt ons ook enorm door te sponsoren. Dat kan bijvoorbeeld door een bedrag per ingediende bankgarantie te doneren, één van onze zwemmers of ons bedrijf te sponsoren of een sponsorpakket af te nemen waarbij bijvoorbeeld jouw logo op ons zwempak komt te staan. Er zijn volop sponsormogelijkheden.

Sponsormogelijkheden

Nationale Waarborg doneert in de periode van 9 februari 2022 tot en met 27 augustus 2022 voor elke gestelde bankgarantie € 2,00 aan Stichting ALS Nederland. Het is ook mogelijk om als advieskantoor een bedrag per aangevraagde bankgarantie te doneren tijdens deze periode. Wil jij dit? Stuur dan een e-mail naar marketing@nationalewaarborg.nl dan gaan we dit regelen.

 

Het fiets, wandel en zwem team

Graag stellen wij de kanjers van ons team aan je voor:

Ad van 't Hof

Antoinette Kalkman

Ben Winkler

Christa Kroon

Dick Beens

Edward Zeevat

Geert Wassink

Jos Kroon

Lisanne Haksteen

Patricia Boer

Petra Zeevat

Tjarda Lutke

Met speciale dank aan: