We duiken er weer in!

Update 30 augustus 2021

Afgelopen zondag 29 augustus tortseerden wij met een zwemteam van meer dan 30 personen het koude water van de Loosdrechtse plassen. We hebben hiermee een prachtig bedrag van € 80.584,- op weten te halen! Wij bedanken alle sponsoren, zwemmers en vrijwilligers die deze dag en dit geweldige bedrag mogelijk hebben gemaakt! Doneren kan overigens nog steeds. Gelukkig is deze bijzondere dag op de gevoelige plaat vastgelegd. Bekijk de foto's.

 

Update 15 juli 2021

Op zondag 29 augustus a.s. zou een team van 25 relaties, medewerkers, vrienden en familieleden onder de vlag van Nationale Waarborg meedoen met de Amsterdam City Swim. Helaas wordt door het aangepaste overheidsbeleid pas op 13 augustus duidelijk of grote evenementen door mogen gaan. Dat is een te onzekere situatie voor de organisatie van dit evenement en daarom gaat de ACS niet door. 


Wij zwemmen door 

Ons team zwemt echter toch op 29 augustus. Niet in Amsterdam, maar wel op de Loosdrechtse plassen. Corona poetst ALS namelijk niet weg. Was het maar zo makkelijk. Met of zonder Covid is er nog steeds veel geld nodig voor wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en een behandeling voor ALS. Ons doel is om €50.000 bij elkaar te zwemmen en we zijn goed op weg. Dat geld is belangrijk. De 1500 patiënten in Nederland en 400.000 wereldwijd hebben nu alleen de dood als vooruitzicht. Zij overlijden binnen 3 tot 5 jaar. Dat moet stoppen. Help ALS de wereld uit en help ons om de Stichting ALS Nederland te helpen. Je kunt onze zwemtocht volgen. Live op de kade (meer informatie volgt nog) of via een livestream.


Jouw pagina in speciale editie van InFinance voor een sponsorbijdrage van €500 of meer

Op maandag 16 augustus verschijnt een extra uitgave onder de vlag van InFinance maar geheel in het teken van de zwemtocht die op zondag 29 augustus wordt georganiseerd door Nationale Waarborg. Een branche-initiatief (voorheen Swim for Tim) waarvan de gehele opbrengst ten goede komt aan de Stichting ALS. InFinance sponsort naast een financiële bijdrage ook de vormgeving, redactie (voor deze editie samen met het team van Nationale Waarborg) en verspreiding van deze speciale digitale uitgave. Alle geldstromen met betrekking tot deze uitgave verlopen via de speciale donatiepagina. Voor elke sponsorbijdrage van € 500,- of meer ontvang je een pagina in deze uitgave. Dit is een extra toevoeging op de al bestaande sponsorpakketten van € 500,- en hoger. Bekijk alle sponsormogelijkheden. Wat er op je pagina kan komen te staan en alles over het aanleveren van deze informatie, lees je hier.

 

Waarom? Omdat we zoveel mogelijk geld op willen halen voor Stichting ALS Nederland

ALS is een ongeneeslijke, dodelijke ziekte die jaarlijks aan 500 mensen het leven kost. Omdat ALS een relatief kleine ziekte is, wordt er vanuit de farmaceutische industrie niet geïnvesteerd in onderzoek en is er geen behandeling en geen medicijn. Dat moet veranderen en daarom duiken we er weer in.


Helpen? Zwem met ons mee of sponsor ons!

Zwemmen - We nodigen je graag uit om met ons deel uit te maken van dit fantastische evenement en mee te zwemmen in ons team. Wij zorgen voor je zwempak en alles wat je verder nodig hebt om je die 2 kilometer als een vis in de Loosdrechtse plassen te voelen. Het enige wat we van jou vragen als tegenprestatie is om ons te helpen zoveel mogelijk donaties binnen te halen voor Stichting ALS Nederland. We beloven je dat je dit geweldige evenement en deze unieke ervaring niet snel zult vergeten! Meld je daarom dan ook direct aan via onderstaande knop. Wil je eerst nog iets meer informatie? Mail je vraag dan naar marketing@nationalewaarborg.nl of bel naar 030-2205546 en vraag naar Hilone, Marjolein of Antoinette.

Aanmelden zwemteam

Sponsoren - Niet zo'n waterrat of koudwatervrees? Geen probleem, je helpt ons ook enorm door ons te sponsoren. Dat kan bijvoorbeeld door een bedrag per ingediende bankgarantie te doneren, één van onze zwemmers of ons bedrijf te sponsoren of een sponsorpakket af te nemen waarbij bijvoorbeeld jouw logo op ons zwempak komt te staan. Lees hier meer over de sponsormogelijkheden. 

Sponsormogelijkheden

Nationale Waarborg doneert in de periode van 1 mei 2021 tot en met 29 augustus 2021 voor elke gestelde bankgarantie € 2,50 via Amsterdam City Swim aan Stichting ALS.
 

Ons zwemteam

Graag stellen wij de kanjers van ons zwemteam aan je voor:

Met speciale dank aan: