Op naar de top! & We duiken er weer in!

Tijdens We duiken er weer in 2022 op zaterdag 27 augustus hebben we met het zwemmen van 2 kilometer in de Loosdrechtse plassen en een spectaculaire veiling het prachtige bedrag van bijna 80.000 euro op kunnen halen voor Stichting ALS. Bekijk de foto's in ons fotoalbum om een indruk te krijgen van deze mooie en emotionele dag die we niet snel zullen vergeten. 

 

De Tour du ALS 2022 was een groot succes. Dit jaar vierden we de 10de editie en is er een recordbedrag opgehaald, namelijk ruim 1,6 miljoen. Onze bijdrage hieraan is bijna 85.000 euro! Een bedrag om trots op te zijn. Het team Op naar de top wist zich een weg naar boven te banen. Donderdag 9 juni was een mooie dag met een lach en een traan. De aftermovie is indrukwekkend en geeft een goed beeld van de dag.

 

Wij gaan door totdat er een oplossing is

Wij gaan door met onze strijd totdat er een oplossing is voor ALS en de tijd tikt door. Er is nog steeds veel geld nodig voor wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en een behandeling voor ALS. Daarom zullen wij ook volgend jaar weer wandelen, fietsen of zwemmen om geld op te halen voor Stichting ALS. De 1.500 patiĆ«nten in Nederland en 400.000 wereldwijd hebben nu alleen de dood als vooruitzicht. Zij overlijden binnen 3 tot 5 jaar. Dat moet stoppen. Help ALS de wereld uit en help ons om Stichting ALS Nederland te helpen. Er is geen tijd te verliezen.

Houd onze website en social media in de gaten als je volgend jaar met ons mee wilt wandelen, fietsen of zwemmen of als je op een andere manier wilt helpen. 


 

 

 

 

 

Met speciale dank aan: