We duiken er weer in!

Ook dit jaar duiken wij weer met een enthousiast team van collega's, relaties en vrienden de woelige Amsterdamse grachten in. Tijdens de Amsterdam City Swim op zondag 29 augustus zwemmen we een tocht van 2 km langs een aantal van de mooiste Amsterdamse highlights. Uniek om deze eens vanuit het water te bewonderen.


Waarom? Omdat we zoveel mogelijk geld op willen halen voor Stichting ALS Nederland

ALS is een ongeneeslijke, dodelijke ziekte die jaarlijks aan 500 mensen het leven kost. Omdat ALS een relatief kleine ziekte is, wordt er vanuit de farmaceutische industrie niet geïnvesteerd in onderzoek en is er geen behandeling en geen medicijn. Dat moet veranderen en daarom duiken we er weer in.


Helpen? Zwem met ons mee of sponsor ons!

Zwemmen - We nodigen je graag uit om met ons deel uit te maken van dit fantastische evenement en mee te zwemmen in ons team. Wij zorgen voor je deelnamebewijs, zwempak en alles wat je verder nodig hebt om je die 2 kilometer als een vis in de Amsterdamse grachten te voelen. Het enige wat we van jou vragen als tegenprestatie is om ons te helpen zoveel mogelijk donaties binnen te halen voor Stichting ALS Nederland. We beloven je dat je dit geweldige evenement en deze unieke ervaring niet snel zult vergeten! Meld je daarom dan ook direct aan via onderstaande knop. Wil je eerst nog iets meer informatie? Mail je vraag dan naar marketing@nationalewaarborg.nl of bel naar 030-2205546 en vraag naar Hilone, Marjolein of Antoinette.

Aanmelden zwemteam

Sponsoren - Niet zo'n waterrat of koudwatervrees? Geen probleem, je helpt ons ook enorm door ons te sponsoren. Dat kan bijvoorbeeld door een bedrag per ingediende bankgarantie te doneren, één van onze zwemmers te sponsoren of een sponsorpakket af te nemen waarbij bijvoorbeeld jouw logo op ons zwempak komt te staan. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Sponsormogelijkheden

Nationale Waarborg doneert in de periode van 1 mei 2021 tot en met 29 augustus 2021 voor elke gestelde bankgarantie € 2,50 via Amsterdam City Swim aan Stichting ALS.
 

Ons zwemteam

Graag stellen wij de kanjers van ons zwemteam aan je voor:

Met speciale dank aan:


Voor het gratis ontwerpen van ons actie- logo