Sponsormogelijkheden

Hieronder vind je een overzicht met de sponsormogelijkheden. Wil je één van de pakketten afnemen? Mail dan welk pakket naar marketing@nationalewaarborg.nl of bel naar 030-2205546 en vraag naar Hilone, Antoinette of Marjolein.

Je kunt ook rechtstreeks één van de zwemmers of ons bedrijf sponsoren.
 

Jouw pagina in speciale editie van InFinance voor een sponsorbijdrage van €500 of meer

Op maandag 16 augustus verschijnt een extra uitgave onder de vlag van InFinance maar geheel in het teken van de zwemtocht die op zondag 29 augustus wordt georganiseerd door Nationale Waarborg. Een branche-initiatief (voorheen Swim for Tim) waarvan de gehele opbrengst ten goede komt aan de Stichting ALS. InFinance sponsort naast een financiële bijdrage ook de vormgeving, redactie (voor deze editie samen met het team van Nationale Waarborg) en verspreiding van deze speciale digitale uitgave.

Alle geldstromen met betrekking tot deze uitgave verlopen via de speciale donatiepagina. Voor elke sponsorbijdrage van € 500,- of meer ontvang je een pagina in deze uitgave. Dit is een extra toevoeging op de al bestaande sponsorpakketten van € 500,- en hoger. Bekijk alle sponsormogelijkheden in het overzicht hieronder. Wat er op je pagina kan komen te staan en alles over het aanleveren van deze informatie, lees je hier.

Voor andere vragen over het sponsoren, kun je ook contact opnemen via het eerder genoemde mailadres en telefoonnummer.
 


 

Download de sponsormogelijkheden