Virtuele assistent

Graag stellen wij jouw nieuwe collega voor:

Ontmoet Tessa, Rob of Eveline; De digitale collega met meerwaarde voor jouw kantoor

Nationale Waarborg gelooft in de kracht van het intermediair omdat persoonlijk advies de relatie met de klant bevordert. De hedendaagse klantbehoefte vergt inmiddels een intensieve 24/7 dienstverlening waar een adviseur, ondanks alle beste bedoelingen, niet aan kan voldoen.

Nationale Waarborg heeft in samenwerking met Eerstestap.nl een virtuele assistent ontwikkeld die specifiek gericht is op de ondersteuning van het intermediair. De afgelopen zes maanden werkten twaalf advieskantoren mee aan de totstandkoming van de functionaliteiten van deze virtuele assistent. Door deze samenwerking is een collega ontworpen die echt van toegevoegde waarde is voor de adviespraktijk en daadwerkelijk werk uit handen kan nemen van het financiële team. Hierdoor wordt de service aan de klant op een constructieve en permanente wijze vergroot. En deze virtuele assistent is nu ook beschikbaar voor jou! Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over de virtuele assistent.

Nationale Waarborg en Eerstestap.nl hebben zich als doel gesteld om eind 2021 aan ten minste 500 kantoren een virtuele assistent toe te voegen. Een aanstellingsverzoek voor een nieuwe digitale kantoormedewerker is mogelijk via ons accountteam Linda Bogaars 06 -118 670 24 of Louise Bergman 06 - 316 208 78. 

Om een goed beeld te krijgen over de vaardigheden van jouw virtuele assistent, bekijk je deze video.

Vraag voor meer informatie makkelijk en snel een gesprek met één van onze accountmanagers, een demo van de virtuele assistent of een informatiepakket aan:

Aanvraag gesprek Aanvraag demo

Aanvraag informatiepakket

Video virtuele assistent Brochure virtuele assistent

Artikel InFinance