Scenario Advies

Vraag uw bankgarantie gemakkelijk aan via Scenario Advies. U logt via adiessoftware Scenario Advies automatisch en rechtstreeks in op NWB Online. Er wordt direct een aanvraag voor u aangemaakt met de gegevens uit Scenario Advies. Dat scheelt u dubbele invoer. Het enige dat u nog hoeft te doen is deze gegevens aanvullen, de aanvraag (digitaal) laten ondertekenen en indienen. 

Eenmalig sleutel invoeren

Om gebruik te kunnen maken van deze service, dient u eenmalig uw sleutel in te voeren in Scenario Advies. U vindt uw sleutel in NWB Online door rechts bovenaan de pagina bij 'Ingelogd als' te klikken op uw kantoornaam. Uw sleutel staat bij 'Extern ID'. Hier vindt u ook de handleiding waarin staat hoe u de sleutel invoert en hoe u de bankgarantie aanvraagt via Scenario Advies.

U kunt uw sleutel en handleiding natuurlijk ook per e-mail opvragen. Mail naar info@nationalewaarborg.nl en vermeld duidelijk in de e-mail uw kantoornaam en dat het om de sleutel voor Scenario Advies gaat.

Digitaal ondertekenen 

Via NWB Online kunt u uw bankgarantie aanvraag volledig digitaal laten ondertekenen door uw klanten. 

Zo werkt het:

  • Vul de nog ontbrekende gegevens in de aanvraag in en klik onderaan de pagina op 'Opslaan en naar ondertekenen'.
  • Op de volgende pagina ziet  u bovenaan een overzicht van de ingevoerde gegevens en direct daaronder de kop 'Ondertekenen'
  • Klik hier op de knop 'Digitaal ondertekenen starten' en er wordt naar elke klant op de aanvraag een link om digitaal te ondertekenen verstuurd
  • Zodra de aanvraag volledig getekend is, ontvangt u per e-mail een notificatie dat de aanvraag getekend is en en dat u deze in kunt dienen.
  • Log in in NWB Online, vink aan dat u akkoord gaat met de Verklaring Tussenpersoon en dien de aanvraag in via de knop 'Opslaan en indienen' rechts helemaal onderaan de pagina.

Wat ziet uw klant bij digitaal ondertekenen?

Hoe het digitaal ondertekenen precies in zijn werk gaat en wat uw klant te zien en te doen krijgt leest u hier.