Update 150 | Upgrade portaal NWB Online

De afgelopen periode is er door ons flink gebouwd en getest aan een upgrade van ons NWB Online portaal.

Gisteravond is er door de ICT collega's gewerkt aan de overzetting hiervan, waardoor we vanaf vandaag, donderdag 4 juli, gaan werken met de vernieuwde versie. De grootste verandering in het portaal zit vooral in de achterkant, daardoor merk je weinig van deze upgrade. Wel ziet de hoofdpagina er iets anders uit en oogt het portaal in haar geheel frisser. Verder blijft het allemaal net zo snel en eenvoudig als je van ons gewend bent.

Tip: Het webadres naar NWB Online is gewijzigd naar https://adviseur.nationalewaarborg.nl/, sla dit webadres op onder je favorieten (of pas aan), dan ga je in het vervolg in één klik naar ons portaal.

Een verbetering waar we blij mee zijn, is dat het vernieuwde portaal responsive is gemaakt. Daardoor is het geschikt voor gebruik op mobiele apparaten. Dus ben je onderweg, maar je moet een aanvraag indienen of er is een correctie, dan kan dit gemakkelijk via je mobiel.

Een andere kleine wijziging is dat onder ‘Help’ het een en ander is gewijzigd. Zo is daar een link te vinden naar onze website, waardoor je gemakkelijker switcht tussen het portaal en onze website. Op onze website vind je veel informatie over bijvoorbeeld de wijze van aanvragen, onze spelregels, de verschillende arrangementen en digitaal ondertekenen. 


BankGarantieZeker
Adviseurs die in de afgelopen weken BankGarantieZeker bij ons hebben aangevraagd, maakten daarvoor al gebruik van het vernieuwde portaal. Ook voor die gebruikers geldt dat niet alleen BankGarantieZeker via de verstrekte link aangevraagd kan worden, ook de bankgaranties kunnen vanaf nu via het nieuwe portaal worden aangevraagd.

Nog niet bekend met BankGarantieZeker? Op onze speciale webpagina is alle informatie over ons verbeterde product terug te vinden.


Tip: In onze nieuwsbrief 148 van de vorige maand 'Digitaal ondertekenen met Marjolijn' geven we uitleg aan het ondertekenproces met digitale collega Marjolijn en oplossingen voor eventuele verstoringen tijdens het ondertekenen.

Heb je nog vragen over de upgrade van ons portaal of over onze dienstverlening? Stuur een e-mail naar info@nationalewaarborg.nl of bel met ons team via 030 220 55 46.