Aanvragen

Het aanvragen van een bankgarantie bij Nationale Waarborg kan via diverse manieren.

 

Als basis kun je aanvragen via ons eigen systeem NWB Online. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om de bankgarantie via verschillende softwarepakketten aan te vragen. Iedere aanvraagmogelijkheid biedt zijn eigen voordelen en proces. De aanvraagprocedure, ongeacht het platform, is volledig gedigitaliseerd, inclusief het ondertekenproces voor de kopers. Nationale Waarborg heeft als enige bankgarantieleverancier een exclusieve interface met het notarisnet. Op deze manier bereiken wij alle notariskantoren in Nederland. Hierdoor komt elke bankgarantie, binnen een uur na beoordeling, in het juiste dossier van het betreffende notariskantoor terecht.

 

NWB Online Accelerate Adviesbox DIAS Advies Elements Figlo

 

Om aanvragen bij Nationale Waarborg te kunnen doen, is een aanstelling nodig. Dat kan door het invullen van een registratieformulier in ons portaal. Zodra je aanstelling is ingeregeld, kun je via onze portaal NWB Online je aanvraag indienen. Om je aanvraag via één van de andere platforms in te kunnen dienen, zijn per platform verschillende voorwaarden, die vind je op de pagina van het betreffende platform. Kom je er niet uit of heb je vragen, neem contact op via 030 22 05 546 of mail naar info@nationalewaarborg.nl.

 

Wij verwerken je bankgarantieaanvraag binnen één werkdag.

 

Op onze pagina digitaal ondertekenen kom je meer te weten over hoe digitaal ondertekenen werkt en wat je klant ziet bij digitaal ondertekenen.