Boek

 Bestel hier je eigen exemplaar van Schuld en Boete
Opent er na het aanklikken van de link geen mailbericht? E-mail dan je naam, adresgegevens en het aantal exemplaren dat je wenst te bestellen naar info@nationalewaarborg.nl o.v.v. 'Bestelling boek'.

 

 

'Sommige mensen maken er echt een klerezooi van. Dat was eerlijk gezegd het gevoel dat mij bekroop bij het lezen van dit intrigerende boek. Het biedt u als lezer de kans te gluren achter de doorgaans hermetisch gesloten voordeur van mensen in zware financiële problemen. Dit soort ellende gun je niemand. Maar hoe hebben ze het zover kunnen laten komen? En in hoeverre is het de mensen zelf aan te rekenen?'

Zo begint Patrick van Hees (schrijver van De Geluksprofessor) zijn voorwoord in het boek Schuld en Boete, een boek over de mens achter het dossier. Het 10-jarig jubileum van Nationale Waarborg bleek een perfecte aanleiding om de wens van Antoinette om een boek te schrijven te combineren met het vertellen van de verhalen die het team van Nationale Waarborg in die 10 jaar vergaard heeft. Intrigerende verhalen die ons bij zijn gebleven en waar we nog regelmatig aan terugdenken met een lach, een enkele traan en soms een gevoel van plaatsvervangende schaamte of woede. Het boek laat alle mensen achter het dossier zien, de klant en zijn verhaal, maar ook de adviseur en de medewerker van Nationale Waarborg.

Dit boek onderstreept ook hoe belangrijk deskundig financieel advies en financiële basiskennis van de klant zelf zijn. Want, zoals Patrick van Hees verderop in zijn voorwoord zegt:

'Hoewel het effect van geld op ons geluksgevoel doorgaans wordt overschat, vormen financiële problemen natuurlijk een aanslag op ons geluksniveau. Een verkeerde keuze in het verleden – zoals die voor een baan, partner of financiële verplichtingen – kan je levensgeluk nog jarenlang in de weg zitten.'

Schuld en Boete is een boek geworden met uiteenlopende verhalen. Wij hopen dat je dit boek leest met net zoveel plezier als het maken van dit boek ons opleverde.

 

 Bestel hier je eigen exemplaar van Schuld en Boete
Opent er na het aanklikken van de link geen mailbericht? E-mail dan je naam, adresgegevens en het aantal exemplaren dat je wenst te bestellen naar info@nationalewaarborg.nl o.v.v. 'Bestelling boek'.