ALS special | ALS Financieel Diner | De eindopbrengst!

De afgelopen week hebben we vele mooie reacties mogen ontvangen op het ALS Financieel Diner. Inmiddels zijn we een week verder en kijken we terug op een geweldig mooi event én maken we alweer enthousiaste nieuwe plannen voor volgend jaar. Ben jij benieuwd hoe het er achter de schermen van het ALS Financieel Diner aan toe gaat, bekijk dan onderstaande video eens.

Foto’s
Op de website alsfinancieeldiner.nl hebben we een mooie selectie van foto’s geplaatst die het zeker waard zijn eens te bekijken.

Fotoboek

 

Onlineveiling & opbrengst
Vanmiddag om 12 uur is de onlineveiling gesloten. Ook deze veiling heeft een mooie opbrengst, t.w. € 5.975,-. Bep & Toos hebben op de avond zelf een bedrag van € 808,50 opgehaald en met nog een aantal donaties en de verkoop van de hoodies brengt dat de eindstand op een bedrag van € 214.694,-. Daar worden we wel even stil van. We zijn enorm dankbaar dat we dit met ieders hulp bij elkaar hebben gebracht voor Stichting ALS Nederland.

 

Was dit de laatste actie voor dit jaar?
We stoppen pas met alle acties zodra ALS tot het verleden behoort. Voor nu hebben nog speciale (V)ALS wijnen. Mooie Portugese wijnen van Il Martello die het voor de feestdagen of als relatiegeschenk goed doen. Van iedere fles die je koopt gaat de helft naar Stichting ALS Nederland.
 
Bijvoeglijk naamwoord, bijwoord {VALS}: niet zoals het moet zijn. Dat is ALS. Met de aankoop van deze heerlijke Portugese (V)ALS wijn maak je al een verschil.
Klik op de knop voor meer informatie of het bestellen van deze (V)ALS wijnen.

Bestel de (V)ALS wijn!

 

Napraten met Ramon en Michael
Hoe zat dat nou eigenlijk met dat menu en al die verschillende gangen? Mede-organisator Michael Greven en chefkok Ramon Beuk praten na over het diner en leggen in deze video het menu van de avond nogmaals uit.

 

Tweede editie ALS Financieel Diner
Volgend jaar, donderdag 31 oktober 2024, doen we het opnieuw: Een sterrendiner voor en door financials. Onder begeleiding van een beroemde chef-kok bereidt en serveert een complete brigade van financials een culinair sterrendiner. Wil jij dit unieke diner volgend jaar echt niet missen? Reserveer dan nu alvast jouw plek aan tafel, schuif aan bij collega financials of reserveer een hele tafel en nodig relaties uit. Er is veel mogelijk: help mee in de keuken of loop mee in de bediening, sponsor jij liever een dinergang, de sommelier óf wil je graag met jouw bedrijfslogo op de sloven van de bediening? Alles kan en mag!

Reserveren voor 2024 kan door een e-mail te sturen naar financieeldiner@als.nl

Zien we jou volgend jaar?