Up to Date 110 - Geen tijd te verliezen! Uitnodiging voor 27 augustus

De afgelopen maand stond voor ons in het teken van de Tour du ALS. Na een bijzondere en enerverende week staan we inmiddels weer met beide benen op de grond en zijn we ons aan het voorbereiden op het komende event. Een knallend event moet het worden, daarom nodigen wij jou uit!

Om zo veel mogelijk geld op te halen voor Stichting ALS Nederland, organiseren wij ook dit jaar het event We duiken er weer in. Op zaterdag 27 augustus zijn wij het 'voorafje' van de grote Amsterdam City Swim dat een dag later plaatsvindt. We nodigen je uit mee te zwemmen in ons team tijdens dit kleinschalige maar fantastische event. Wij zorgen voor alles wat je nodig hebt om je die 2 kilometer als een vis in de Loosdrechtse Plassen te voelen. Wil je alvast een beetje in de stemming komen, bekijk dan de impressie van 2021. Ons doel is met een groot team te zwemmen en iedereen is welkom. Aanmelden om mee te zwemmen in ons team kan via Wij duiken er weer in.

Zie je dat zwemmen eerlijk gezegd helemaal niet zitten? Geen probleem want ook dan is dit een mooie gelegenheid om een bijdrage te leveren aan het vinden van een oplossing waarmee de ziekte ALS te voorkomen en te genezen is.

Maak er samen met je collega’s een personeelsuitje van, of nodig je relaties uit.
Voor € 65,- per persoon beloven wij je een gezellige en geheel verzorgde dag. Een dag waarbij wij als branche de handen in elkaar slaan en samen een bijdrage leveren aan die oplossing. Wij zorgen voor een BBQ, gezelligheid, muziek, veiling, een wijntje en een biertje en maken er een fantastische happening van. Van dit bedrag gaat € 40,- rechtstreeks naar Stichting ALS Nederland. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar marketing@nationalewaarborg.nl of bel 030 22 05 546. Jij komt toch ook?

 

Donateurs gezocht

Ook voor dit event kun je je aanmelden als gouden, zilveren of bronzen donateur. Bekijk de infosheet voor alle mogelijkheden. Let vooral eens op het puzzelstuk dat je ontvangt als je gouden donateur bent van dit event: Puzzel mee voor Stichting ALS Nederland.

 

ALS zomer special InFinance & VVP

Zomer 2022 verschijnt een extra online uitgave onder de vlag van InFinance en VVP die geheel in het teken staat van alle acties georganiseerd door Nationale Waarborg in 2022. 

De speciale online zomereditie, die een samenwerking is tussen InFinance en VVP, bevat:
•    Artikelen van en over Stichting ALS Nederland
•    Inleiding van de actie en de doelstelling
•    Interviews en een reisverslag van onze reis naar de top van de Mont Ventoux
•    (advertentie)pagina's in de rubriek Sponsor aan het woord

Onze gouden, zilveren en bronzen sponsoren krijgen een pagina in deze online editie die verspreid wordt onder alle abonnees van InFinance en VVP. De deadline voor het aanleveren van deze pagina is begin augustus. Alle informatie over de ALS zomerspecial, zoals aanleverspecificaties vind je op onze website. Inspiratie nodig? Bekijk de editie van vorig jaar.

 

Veilingitems gezocht

Tijdens het zwemevent organiseren we een veiling. We hebben inmiddels een paar items, maar nog niet genoeg. Denk bijvoorbeeld aan een gaaf item of een inspirerende of bijzondere belevenis. Heb jij iets leuks voor onze veiling, laat het ons dan weten via marketing@nationalewaarborg.nl.