Up to Date 114 - HypoVak 2022, zien wij jou daar?

 

Hypovak 2022, kom jij ook?

Het is nog maar een paar weken te gaan tot hét hypotheekevent Hypovak. Donderdag 6 oktober 2022 vindt in de Midden Nederland Hallen in Barneveld Hypovak plaats. Het Hypovakthema dit jaar is Business as (un)usual. Ook wij zijn weer aanwezig en hopen dat jij en je collega’s een bezoekje brengen aan onze stand.

De efficiency van ons proces

Voor ons is Hypovak een uitgelezen moment om ons proces goed onder de aandacht te brengen. De eenvoudige aanvraagprocedure van een Nationale Waarborg bankgarantie verloopt niet alleen via ons eigen NWB Online portal. Ook via Accelerate, Elements, Adviesbox en Scenario Advies kun je snel en gemakkelijk een aanvraag indienen. Welke manier je ook kiest: een deskundige beoordeling en snelle afhandeling is gegarandeerd.

Loop even langs onze stand, we hebben een leuke attentie voor je. We dagen je uit de puzzel op te lossen in dezelfde tijd waarin je een bankgarantie invoert, dat is een leuke uitdaging!

Binnenkort vertellen we je meer over nieuwe ontwikkelingen in ons proces rondom het digitaal ondertekenen waarmee we een volgende stap nemen in het verbeteren van onze communicatie waarmee we het voor de klant makkelijker, duidelijker en veiliger maken.
Voor de NWB Online gebruikers nog een sneak preview: op korte termijn komen er rapportages beschikbaar. Houd voor beide onderwerpen onze berichtgeving in de gaten.

 

Masterclass op Hypovak

De adviseur van de toekomst: meer tijd voor de klant door inzet van een digitale collega

Nu de hypotheekmarkt steeds verder digitaliseert en brondata makkelijker ontsloten kan worden, veranderen de verwachtingen van klant en adviseur. Jan Verstegen en Dennis Koorn van Dialog Group inspireren je in deze masterclass door uit te leggen hoe je vanuit je advieskantoor klanten, met ondersteuning van een digitale collega en goed ingerichte digitale selfservice, één consistente klantreis kunt bieden. Over de verschillende klantcontact-kanalen heen, met straight through processing en vooral heel persoonlijk. De voorbeelden die Jan en Dennis laten zien, zijn realistisch en direct inzetbaar in je dagelijkse werkzaamheden.

De masterclass start om 14.15 uur, vergeet je niet in te schrijven. Dit kan direct bij het bestellen van je toegangskaart.

Wij hebben een aantal toegangskaarten weg te geven. Wil jij er donderdag 6 oktober bij zijn? Bestel je gratis kaart via Nationale Waarborg. Wees er snel bij, want op = op!
Alles lezen over Hypovak? Welke masterclasses zijn er te volgen en wie is er aanwezig met een stand? In de InFinance special ‘Business as (un)usual’ vind je alle informatie terug en ga je 6 oktober goed voorbereid op pad.

Wij hebben er zin in en kijken uit naar je komst!