Up to Date 120 - Zet jouw Client Officer en binnendienst in de schijnwerpers!

Zet jouw binnendienst in de schijnwerpers!

Dinsdag 8 november 2022 vindt in het Van der Valk hotel in Almere de derde editie van HypoTop plaats. HypoTop is een congres speciaal voor binnendienstmedewerkers. Waarom? Een adviseur vergelijken we met een spits. Noem jezelf Marco van Basten, je adviseert de klant en omdat je je vak beheerst schiet je in het doel. De klant herkent jouw kennis en accepteert je advies. Jouw taak zit er op. Daarna komt een proces op gang om het advies uit te voeren en tot een product te brengen.

 

Meestal is in die fase de binnendienstmedewerker aan zet. Als binnendienstmedewerker – ook wel Client Officer genoemd – regel en ben jij de verbindende factor in het spel van geldverstrekkers, verzekeraars, taxatiebureau’s, validatieinstituten, keuringsdiensten en klant. In die rol ben je vaardig in het onderhouden van goede relaties en laat die vaardigheid nou precies nodig zijn om de klant blijvend aan jouw kantoor te binden. Voor nu én in de toekomst.

Geef de binnendienstmedewerker de juiste middelen om bestaande relaties te activeren, dan brengt diegene de klant in een voorzet naar de adviseur voor een periodiek advies mocht dat nodig zijn in de ontwikkeling van het leven van de klant.

Zo blijft de cirkel draaien, blijft het kantoor - ook in mindere economische voorspoed - goede omzet houden en blijft de klant op een juiste en tijdige manier bediend door een expert in zijn financiële huishouding. Winst voor iedereen in het proces, in willekeurige volgorde.

Wil jij erbij zijn? Reserveer nog snel jouw toegangskaartje. Schrijf jij je in via Nationale Waarborg voor deze dag, dan zorgen wij voor een leuk presentje op jouw bureau!

Alles nog eens teruglezen over deze inspirerende dag? Dat kan via onze nieuwsbrief HypoTop 2022, een speciale dag voor de binnendienstcollega’s.