Up to Date 128 - Save the date: Nationale Waarborg 20 jaar!

 

2023 wordt voor ons een feestelijk jaar. Nationale Waarborg bestaat namelijk 20 jaar en dat gaan we vieren!

In het komende jaar willen we de nodige aandacht aan ons jubileum geven en samen met adviseurs en partners terugblikken op de afgelopen 20 jaar. Niet alleen versieren we tijdens HypoVak onze stand feestelijk, we laten ook van ons horen met innovatieve dienstverlening. En natuurlijk vergeten we ook HypoTop niet. Wil jij niets missen, zorg dan dat je erbij bent.
 
Speciaal voor ons jubileum hebben we ons logo in een feestelijk jasje gestoken. En omdat er na 20 jaar ook wel wat stof van onze huisstijl af mag, hebben we die alvast lekker opgefrist, zijn er wat wijzigingen op onze website doorgevoerd én is zoals je kunt zien ook onze nieuwsbrief vernieuwd.
 
Voor ons echte grote verjaardagsfeest willen we je vragen de datum alvast vrij te houden: Zaterdag 9 september 2023 vieren we feest en we zouden het leuk vinden als je erbij bent.
 
Momenteel zijn we alle details nog aan het uitwerken. Zodra we meer informatie hebben delen we dit met je. Klein tipje van de sluier: naast een feestelijke netwerkborrel wordt het vooral een hele gezellige dag met een hapje, een drankje en volop muziek. En natuurlijk maken we van de gelegenheid gebruik om met een groot team te zwemmen voor Stichting ALS Nederland.

Wil jij bij ons feest aanwezig zijn óf wil je zelf meezwemmen? Dat kan!
Stuur een e-mail naar marketing@nationalewaarborg.nl en laat je contactgegevens achter: wij nemen contact met jou op. Jij komt toch ook?
 
Feestelijke groet,
Team Nationale Waarborg