Up to Date 79 - Digitaal verlengen en hoe uw bankgarantie Swim for Tim helpt

U heeft bij ons aangegeven het handig te vinden om bankgaranties in NWB Online te kunnen verlengen. Daarom kunt u vanaf nu een lopende bankgarantie eenvoudig en volledig digitaal verlengen: 

•    Zoek in uw overzicht in NWB Online de bankgarantie die u wilt verlengen en klik deze aan om hem te openen.
•    Rechts onderaan de pagina klikt u nu op de knop Verlengen.
•    In het nieuwe venster voert u de nieuwe passeerdatum en reden van verlenging in.
•    Geef door middel van een vinkje aan dat u uw klanten op de hoogte heeft gesteld van de verlenging.
•    Dien het verlengingsverzoek in door op Verlengen te klikken.
•    Zodra wij de verlenging akkoord gegeven en doorgevoerd hebben, ontvangt u per e-mail een bevestiging.
U kunt een bankgarantie alleen verlengen als deze al door ons afgegeven is. De bankgarantie heeft in uw overzicht dan de status Gesteld.

Let op: Wanneer u in een bankgarantie niet de knop Verlengen heeft staan, kan de betreffende bankgarantie niet door u verlengd worden. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat de bankgarantie al verlopen is.

Uw bankgarantie helpt Swim for Tim

ALS is nog niet verslagen en daarom bundelen we samen met FlexFront en Nationaal Hypotheekloket weer de krachten om met Swim for Tim een mooi bedrag op te halen voor de Stichting ALS Nederland. Ook dit jaar duiken we met 36 man - waaronder collega’s van MUNT Hypotheken, Van Bruggen Adviesgroep en NIBC Direct - de Amsterdamse gracht in tijdens de Amsterdam City Swim. Het succes van vorig jaar verwachten we niet te overtreffen, maar ons doel is om in ieder geval € 1.000,- per zwemmer op te halen.

Van maart tot en met augustus doneert Nationale Waarborg voor elke gestelde bankgarantie € 2,50 aan Swim for Tim. U helpt dus ALS te verzuipen met elke bankgarantie die u bij ons stelt in die periode. Meer informatie over Swim for Tim en de actuele tussenstand vindt u hier.

Er zijn nog een paar plaatsen voor het Swim for Tim-diner op 3 juli. Wilt u erbij zijn? Geef u dan snel op via sponsor@swimfortim.nl, want vol is vol!

Veiling voor Swim for Tim

Na het succes van vorig jaar heeft Swim for Tim ook dit jaar weer een veiling georganiseerd. We zijn enorm trots op de items die gedoneerd zijn aan de veiling. Wat dacht u bijvoorbeeld van een midweek in een 5 sterren chalet in Oostenrijk, twee kaarten voor de Rolling Stones, een paar op maat gemaakte kwaliteitsschoenen, een lichamelijke APK-check in combinatie met 8 weken personal training of twee kaarten voor de voetbalwedstrijd Feyenoord-Vitesse? En dat is slechts een greep uit het volledige aanbod.

De veiling sluit vrijdag 7 juli om 12:00 uur. Naast de reguliere veiling zullen een aantal van de veilingitems al op 3 juli live tijdens het Swim for Tim-diner geveild worden. U kunt nu al bieden op deze diner-items en tijdens de live veiling op 3 juli kunt u live meebieden via de facebookpagina van Swim for Tim. 

De opbrengst van de veiling komt volledig ten goede aan Stichting ALS Nederland. Bekijk alle veilingitems.