Up to Date 80 - Uw bankgarantie snel en makkelijk via Scenario Advies

Vanaf volgende week kunt u vanuit uw aanvraag in adviessoftware Scenario Advies rechtstreeks inloggen op NWB Online. U wordt automatisch ingelogd en met de gegevens uit Scenario Advies wordt een aanvraag voor u aangemaakt die al zoveel mogelijk gevuld is.

Het enige dat u nog hoeft te doen, is de ontbrekende gegevens invoeren en de aanvraag verder verwerken in NWB Online. Dat scheelt u dubbele invoer.

Om gebruik te kunnen maken van deze service, dient u eenmalig uw sleutel in te voeren in Scenario Advies. U vindt uw sleutel in NWB Online door rechts bovenaan de pagina bij 'Ingelogd als' te klikken op uw kantoornaam. Uw sleutel staat bij 'Extern ID'. Hier vindt u ook de handleiding waarin staat hoe u de sleutel invoert en hoe u de bankgarantie aanvraagt via Scenario Advies.

U kunt uw sleutel en handleiding natuurlijk ook per e-mail opvragen. Mail naar info@nationalewaarborg.nl en vermeld duidelijk in de e-mail dat het om de sleutel voor Scenario Advies gaat.

Wanneer deze service en andere updates van Scenario Advies volgende week precies live gaan, leest u in de Updatebrief Scenario Advies van Unit4.

Vrijdag 15 december is Nationale Waarborg telefonisch tot 12.00 uur bereikbaar
Aanstaande vrijdag zijn we van 09.00 uur tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar. Vanaf 12.00 uur zijn we gesloten in verband met een personeelsbijeenkomst. Maandag 18 december staat het team weer voor u klaar.

Heeft u een dringende vraag die niet kan wachten tot maandag? Stuurt u dan een e-mail naar info@nationalewaarborg.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Verzekering nu ook mogelijk op de startersbankgarantie
Naast onze gewone bankgarantie bestaande bouw bieden wij voor starters die aankopen met een starterslening ook de startersbankgarantie tegen een aantrekkelijk tarief van €200,- ongeachte het garantiebedrag. 

Voorheen was het niet mogelijk om een verzekering op deze bankgarantie te sluiten. Omdat wij signalen van u ontvingen dat dit wel gewenst is, kunt u vanaf nu ook op de startersbankgarantie voor € 25,- de verzekering sluiten voor uw klanten. 

Met de verzekering op de bankgarantie zijn uw klanten voor de duur van de bankgarantie tot een bedrag van 35.000,- verzekerd. Wanneer de koop na het verlopen van de ontbindende voorwaarden niet doorgaat vanwege overlijden, ziekte, arbeidsongeschiktheid, onvrijwillige werkloosheid of echtscheiding en de bankgarantie wordt ingeroepen, dan dekt de verzekering het garantiebedrag en hebben wij geen vordering op de klanten. De volledige voorwaarden vindt u hier.

Ook de startersbankgarantie vraagt u eenvoudig en volledig digitaal aan via NWB Online. Kies in de aanvraag voor het product Startersbankgarantie en voeg het toekenningsbewijs van de starterslening aan de aanvraag toe wanneer u deze indient.

De beste wensen
2017 was een fantastisch zakelijk jaar voor ons waarin we meer bankgaranties hebben afgegeven dan we verwacht en gedroomd hadden! Dit succes danken wij aan u. Wij bedanken u voor de fijne samenwerking afgelopen jaar en wensen u gezellige feestdagen en een succesvol nieuw jaar.