Up to Date 91 - Gezocht 17 miljoen spelers voor ALS online quizshow 'ALS we het leven vieren'

Speel een spectaculaire online quiz vanuit uw huiskamer en help in de strijd tegen ALS
Zaterdag 5 september vindt de nieuwe actie, 'ALS we het leven vieren' van Stichting ALS plaats in de vorm van een online quiz, veiling en loterij. Vanuit uw huiskamer volgt u de show online en speelt u met uw vrienden en familie mee met de quiz.
Nationale Waarborg is hoofdsponsor van deze show omdat we Stichting ALS steunen en blijven vechten om ALS de wereld uit te krijgen. Met elkaar moet dit lukken. Komt u samen met ons en Stichting ALS in actie voor ALS en steunt u het event?
Het aftellen naar de grootste, interactieve én gratis online quizshow van Nederland is nu echt begonnen! Over 2 dagen gaat ‘Als we het leven vieren’ onder leiding van Beau van Erven Dorens en Jan Joost van Gangelen spectaculair van start.

Zaterdag 5 september van 17.00 – 19.00 uur
De online quizshow van 5 september zit vol spannende quizvragen, in de loterij zijn geweldige prijzen te winnen en tal van bekende Nederlanders – zoals Pieter van den Hoogenband, Johnny de Mol en Ivo Niehe – doen uitdagende challenges. Tijdens de avond komen ook René Froger, Thomas Acda, Candy Dulfer, OG3NE, Edsilia Rombley, Emma Heesters, Xander de Buisonjé en Bas van Velthoven in actie voor ALS. Allemaal met één doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor de dodelijke ziekte ALS.

Een gezamenlijk initiatief
In een jaar, waarin door corona veel evenementen voor ALS zijn afgelast, komt Stichting ALS groots in actie voor iedereen die aan ALS lijdt. De online quizshow is een initiatief van de Amsterdam City Swim, Stichting ALS en NLMuziek.nl, het muziekplatform van René Froger.

We geven niet op
Het is hard nodig dat er tempo gemaakt wordt binnen de ziekenhuizen. ‘Zodat mensen in de toekomst ALS hopelijk kunnen overleven’, zegt patiënt Vincent Cornelissen (57) die de titel van het event bedacht. Vijf jaar geleden kreeg hij de ziekte, gelukkig een langzame variant. Inmiddels zit hij in een rolstoel en heeft hij diverse hulpmiddelen nodig. ‘Dat is ontzettend zwaar, maar ik wil niet alleen maar triest zijn. ALS is een serieuze zaak, maar ik hoop dat deze avond vooral één groot feest wordt.’ Helpt u mee om dat te bereiken?

Steun de online quizshow ‘ALS we het leven vieren’
U kunt op heel veel vlakken helpen:
• Koop loten. Een win-win voor iedereen want er zijn fantastische prijzen te winnen. 
• Schrijf u in voor de quizshow
• Verspreid één van deze berichten via uw externe, interne en social media kanalen.
• Bied mee op een mooi item via de veiling. 

Meer weten over de online quizshow? Kijk dan op: www.alswehetlevenvieren.nl. 

Elke hulp is welkom en onze dank is alvast oneindig groot!

Belangrijke documenten nu makkelijk vindbaar op één plek 
Met betrekking tot onze bankgarantieservice stellen wij een aantal documenten en brochures voor u en uw klanten beschikbaar. Om het voor u makkelijker te maken om deze documenten te vinden, hebben we ze allemaal op één pagina bij elkaar gezet.

Op deze pagina vindt u onder meer de Verklaring Tussenpersoon, de voorwaarden van de verzekering, de handleiding van NWB Online, onze spelregels en consumentenbrochure. 

Uitleg digitaal ondertekenen
Omdat we merken dat we toch regelmatig vragen krijgen over digitaal ondertekenen hebben we ook een pagina en een document gemaakt met uitleg en tips en tricks rondom digitaal ondertekenen.