Up to Date 92 - Ontmoet uw nieuwe collega

'Ik ben Tessa, uw nieuwe collega en ik ga u helpen met de jaarlijkse nazorg van uw klantportefeuille. Bovendien zorg ik – samen met u en mijn client officer-collega’s - voor blije en tevreden klanten en een goedlopend advieskantoor met gezond verdienmodel. 

Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Bijna, want het is echt waar. Ik ben namelijk een virtuele assistent die 24/7 voor u aan het werk kan zijn. U bepaalt en ik voer uit. Ik zorg dat er bij alle klanten de jaarlijkse financiële check wordt gedaan. Ik neem contact op met uw klant en stel hem/haar een aantal vragen. Met de antwoorden op deze vragen, krijgt u een update over de persoonlijke situatie van de klant. Op basis daarvan bepaalt u als adviseur of het advies dat eerder is verstrekt nog up to date is. Zodoende wordt duidelijk of er besparingen mogelijk zijn of dat er werk aan de winkel is in de financiële huishouding van de klant. Bekijk onze pagina voor meer informatie over mij, mijn collega's en wat we voor u kunnen betekenen'  

Tijdens Hypovak online van 26 – 30 oktober geeft Nationale Waarborg samen met Eerstestap.nl een masterclass over de ontwikkeling en de werking van de virtuele assistent. Ook kunt u in deze week direct zo’n nieuwe collega aanschaffen. Onze accountmanagers Linda Bogaars (l.bogaars@nationalewaarborg.nl, 06 - 118 670 24) en Louise Bergman (l.bergman@nationalewaarborg.nl, 06 – 316 208 78) laten u graag zien wat Tessa of één van haar collega’s voor u kan betekenen.

Houdt de pagina van Hypovak in de gaten voor het volledige programma en bestel nu alvast uw gratis online ticket voor dit evenement. Binnenkort kunt u zich inschrijven voor onze masterclass.

Eenvoudig en kosteloos zelf een bankgarantie bestaande bouw verlengen
Het komt wel eens voor dat de oorspronkelijke passeerdatum uitgesteld wordt, bijvoorbeeld omdat uw koper een starter is en vanaf 2021 geen overdrachtsbelasting betaalt. De bankgarantie dient dan verlengd te worden zodat deze lang genoeg geldig is.
 
Dit doet u eenvoudig zelf in NWB Online:

  • Open in NWB Online de aanvraag en klik onderaan de pagina op de oranje knop ‘Verlengen’.
  • Geef nu in het schermpje dat opent de nieuwe passeerdatum en reden van verlenging op.
  • Vink aan dat u de verlenging met uw klanten besproken hebt en klik op ‘Ja verlengen’.

Wij verlengen de bankgarantie bestaande bouw nu kosteloos voor u.
 
Let op: We kunnende bankgarantie bestaande bouw alleen binnen de maximale looptijd van de bankgarantie verlengen. Een bankgarantie bestaande bouw kan een passeerdatum hebben van maximaal één jaar na de datum waarop wij de bankgarantie afgeven. Als de bankgarantie toch langer geldig dient te zijn, vraagt u na het verstrijken van deze looptijd een nieuwe bankgarantie aan.
 
Bij een nieuwbouw bankgarantie is de looptijd standaard één jaar. Deze bankgarantie kan ook eenvoudig in NWB Online eenmalig met nog een jaar verlengd worden. Aan deze verlenging zitten wel kosten tussen € 150,- en € 225,- verbonden.

Vergoeding bij bankgaranties met een garantiebedrag vanaf € 100.000,-
Sinds dit jaar merken we een stijging in transacties van woningen boven het miljoen. Tot heden verstrekten wij geen vergoedingen voor garantiebedragen vanaf € 100.000. Omdat het aantal transacties in dit segment sterk is gestegen, hebben wij onze vergoedingenstructuur aangepast. Per 1 oktober geven wij daarom op elke bankgarantie met een garantiebedrag van € 100.000,- of hoger een vaste vergoeding van € 275,-. U kunt ervoor kiezen om dit te verdisconteren in uw adviesvergoeding of als korting uit te keren aan uw klant.
 
De prijs voor uw klant blijft onveranderd 1% van het garantiebedrag en voor garantiebedragen onder € 100.000,- blijft de vergoedingsmogelijkheid ook onveranderd. Deze vergoeding maken wij maandelijks aan u over in de maand volgend op de maand waarin wij de garantiekosten op onze rekening hebben ontvangen.

Wist u dat: Bankgaranties aanvragen voor zelfstandig ondernemers
Wanneer één van uw klanten zelfstandig ondernemer is, geven wij pas een bankgarantie af als:
u een officieel rapport inkomensverklaring opgemaakt door een erkend bedrijf in uw dossier heeft EN/OF
de geldverstrekker het inkomen van de zelfstandig ondernemer beoordeeld en akkoord bevonden heeft EN/OF
u een definitief aanbod van de geldverstrekker in uw dossier heeft.