Up to Date 95 - We duiken er alsnog in - Team Nationale Waarborg zwemt door op 29 augustus

Jouw pagina in InFinance voor € 500 t.b.v. ALS Nederland

Beste lezer, 

Een nieuwsbrief verdwijnt meestal in de prullenbak, maar wij hopen dat je deze toch even leest. Voor Tim en alle anderen. 

Op zondag 29 augustus a.s. zou een team van 25 relaties, medewerkers, vrienden en familieleden onder de vlag van Nationale Waarborg meedoen met de Amsterdam City Swim. Helaas wordt door het aangepaste overheidsbeleid pas op 13 augustus duidelijk of grote evenementen door mogen gaan. Dat is een te onzekere situatie voor de organisatie van dit evenement en daarom gaat de ACS niet door. 

Wij zwemmen door
Ons team zwemt echter toch op 29 augustus. Niet in Amsterdam, maar wel op de Loosdrechtse plassen. Corona poetst ALS namelijk niet weg. Was het maar zo makkelijk. Met of zonder Covid is er nog steeds veel geld nodig voor wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en een behandeling voor ALS. Ons doel is om € 50.000 bij elkaar te zwemmen en we zijn goed op weg. Op dit moment staat er €29.000 op de teller. Dat geld is belangrijk. De 1500 patiënten in Nederland en 400.000 wereldwijd hebben nu alleen de dood als vooruitzicht. Zij overlijden binnen 3 tot 5 jaar. Dat moet stoppen. Help ALS de wereld uit en help ons om de Stichting ALS Nederland te helpen. 

Je kunt onze zwemtocht volgen. Live op de kade (meer informatie volgt nog) of via een livestream. We zullen je hierover later uitgebreid informeren. Maar eerst je aandacht voor het volgende: 

Jouw pagina in speciale editie van InFinance voor € 500
Op maandag 16 augustus verschijnt een extra uitgave onder de vlag van InFinance maar geheel in het teken van de zwemtocht die op zondag 29 augustus wordt georganiseerd door Nationale Waarborg. Een branche-initiatief (voorheen Swim for Tim) waarvan de gehele opbrengst ten goede komt aan de Stichting ALS. InFinance sponsort naast een financiële bijdrage ook de vormgeving, redactie (voor deze editie samen met het team van Nationale Waarborg) en verspreiding van deze speciale digitale uitgave. Alle geldstromen met betrekking tot deze uitgave verlopen via de speciale donatiepagina.

 
Wat moet je doen?

  • Je doneert ten minste € 500 op de speciale donatiepagina.
  • Je laat via marketing@nationalewaarborg.nl weten dat je meedoet
  • Je levert z.s.m. jouw content aan bij de redactie van InFinance

Je ontvangt:

Het speciale magazine ‘We duiken er weer in voor Stichting ALS Nederland’ bevat 

  • Artikelen van en over Stichting ALS
  • Inleiding van de actie en de doelstelling
  • Voorstelpagina van het zwemteam, waaronder gerenommeerde branchegenoten
  • Jouw eigen pagina in de rubriek ‘Sponsor aan het woord’

Dit magazine wordt online verspreid in grote oplage onder alle abonnees van InFinance. 


Wat is er nodig voor deze sponsorpagina (specificaties)

-Tekst van maximaal 500 woorden
-Een kop boven de tekst
-Een streamer in de tekst
-Een liggende/horizontale foto die bovenaan het artikel wordt geplaatst als header
-Een videoboodschap voor de lezer (Hoeft geen professionele video te zijn, gewoon met de smartphone recht vanuit het hart de lezer enthousiasmeren om te doneren).
- Wil je op de sponsorpagina een eigen liggend/horizontaal vormgegeven advertentie plaatsen? Dat mag ook! Geef dit wel even door aan de redactie, dan kan de planning hierop aangepast worden.
- een logopagina met doorlink naar de eigen website van je organisatie
 
BELANGRIJK
We verwachten en hopen dat de branche dit initiatief zal omarmen en er behoorlijk wat sponsorpagina’s opgemaakt moeten worden. Dat kunnen we niet allemaal aan het einde van de rit doen. Doe je mee als sponsor lever dan zo snel mogelijk nadat je sponsor bent geworden de tekst, foto en video aan. Op die manier kunnen we de vormgeving goed spreiden en tot het laatste moment sponsoren verwelkomen. Voor vragen over de aanlevering kun je contact opnemen met de redactie: Alex Klein – a.klein@3xi.nl – 06-25063569
 
Voorbeeld van een digitale InFinance:
(met video cover) https://magazines.infinance.nl/gouden-lotus-awards/cover
(met foto cover) https://magazines.infinance.nl/einfinance-mei-2021/cover1
Deze covers geven slechts een kleine impressie van wat er kan. Laat je dus vooral verrassen door het eindresultaat! 

Bedankt! 

Bedankt dat je tot het einde hebt gelezen. We hopen dat we je hebben kunnen overtuigen om te sponsoren. Wat is € 500 voor een mensenleven? In dit geval betekent dat misschien wel alles. Hoe fijn zou het zijn als we als financiële branche mee kunnen helpen aan de oplossing voor ALS. Voor onze collega Tim, die helaas in 2017 aan deze ziekte is overleden en voor alle andere ALS-patiënten en hun families. Help ons mee. We zijn je eeuwig dankbaar.

Voor vragen: 

Hilone Dinnissen : 030-2205546
Antoinette Kalkman: 06-20836907
Linda Bogaars: 06-11867024
Louise Bergman: 06-31620878