Up to Date 96 - Vraag je bankgarantie nu ook aan in Accelerate via HDN

Onze bankgarantie nu in Accelerate via HDN
Sinds eind vorige week is het dan zo ver, onze bankgarantie zit ook in Accelerate en kan via HDN snel en makkelijk aangevraagd worden.

Op dit moment kan alleen nog aangevraagd worden via het arrangement van Romeo Service Providing B.V. (Huismerk | Basic). Achter de schermen zijn we echter hard bezig om ook andere arrangementen in te regelen waaronder een compleet nieuw Accelerate arrangement dat beschikbaar wordt voor alle gebruikers van Accelerate die niet via het Huismerk | Basic arrangement kunnen aanvragen.

Zodra onze bankgarantieservice voor jou aan staat in Accelerate kun je in je dossier een bankgarantieproduct aanmaken dat al gevuld wordt met de gegevens uit je dossier. Je vult zelf nog de ontbrekende gegevens aan en vervolgens loopt de rest van het proces zoals het (digitaal of traditioneel) ondertekenen en indienen in Accelerate via HDN. Mochten wij in uitzonderingsgevallen een document opvragen, dan kun je dit ook via Accelerate uploaden.

Wil je onze bankgarantie aanvragen via Accelerate?
Stuur dan een e-mail naar sales@nationalewaarborg.nl o.v.v. Accelerate.
Wij nemen contact met je op en maken een overeenkomst voor je op. Zodra we deze overeenkomst ondertekend retour hebben, wordt de bankgarantieservice voor jou aangezet in Accelerate en kun je aanvragen gaan doen.

Heb je vragen? Mail dan naar sales@nationalewaarborg.nl of bel 030 - 220 55 46.