Up to Date 98 - HypoVak 2021, kom jij ook?

HypoVak 2021, kom jij ook? Nog een week te gaan tot hét hypotheekevent HypoVak. Donderdag 4 november 2021 vindt in Barneveld de 18de editie van HypoVak plaats. 

Het thema dit jaar is Duurzaam naar topadvies. Wij zijn erbij en hopen dat jij en je collega van de binnendienst een bezoekje brengen aan onze stand. We beseffen dat het snoeidruk is op de kantoren door de recente rentestijgingen, maar vergeet niet dat het bezoeken van Hypovak een investering voor de toekomst is.

Voordat we wat programmatips met je delen voor HypoVak willen we je vragen om maandag 1 november je mailbox goed in de gaten te houden.
Wij hebben namelijk groot nieuws te vertellen! Tijdens HypoVak doen we daar nog een schepje bovenop, dus vergeet vooral niet onze stand te bezoeken.

Client Officer op HypoVak
Naast het reguliere programma is er voor de binnendienstmedewerker vanaf 13.30 uur een informatief middagprogramma. Speciaal voor de CLIENT OFFICER van de toekomst helemaal gratis. Meld je aan voor een middag vol inspiratie en nieuwe inzichten. Een tip om te volgen: De Netwerkshow door netwerkexpert Judith Smits, die mag je niet missen. Deze netwerkquiz neemt je op een ludieke manier mee in de wereld van het netwerken en contact maken. Dit vanuit de relatie advieskantoor-klant en advieskantoor-businesspartners. De kennis die hier wordt opgedaan kun je direct toepassen als je na de show de beursvloer op gaat.

Iedere deelnemer aan het CLIENT OFFICER programma ontvangt gratis het boek de Funfactor van Judith Smits, een prachtig naslagwerk en een bron van inspiratie om de relatie met de klant nog beter te maken. Bestel gratis een ticket voor jezelf of je collega van de binnendienst.  

Loop ook even langs onze stand, we hebben een leuke attentie voor je. Kom jij ook?  

Masterclass op HypoVak: Effectief relatiebeheer met je digitale collega en toegepaste psychologie
Succesvol zijn in relatiebeheer met je klanten met de hulp van een digitale collega. In deze masterclass onthullen Jan Verstegen (Eerstestap.nl) en Mischa Coster (Guideology) wat de succesfactoren zijn bij het inzetten van een digitale collega in het relatiebeheer en het contact met nieuwe klanten.

Eerstestap en Nationale Waarborg ontwikkelden een digitale collega die speciaal bedoeld is voor ondersteuning van het advieskantoor. Kantoren voldoen hiermee niet alleen aan hun zorgplicht, het spaart ze veel geld en tijd uit en creëert bovendien nieuwe omzet. Gedragsexpert Guideology vertelt in deze masterclass hoe je consumenten met wetenschappelijk bewezen gedragspsychologie verleidt om met je digitale collega aan de slag te gaan. De masterclass start om 14.15 uur, vergeet je niet in te schrijven.

Wij hebben nog een paar toegangskaarten weg te geven. Wil jij er donderdag 4 november bij zijn? Bestel je gratis kaart via Nationale Waarborg

Alles lezen over HypoVak? Welke masterclasses zijn er te volgen en wie is er aanwezig met een stand? In de InFinance special ‘Duurzaam naar topadvies’ vind je alle informatie terug en ga je 4 november voorbereid op pad. 
  
Wij hebben er zin in en kijken uit naar je komst!