Update 136 - Juni 2023 | Meer halen uit Actief Klantbeheer? Kom dinsdag 13 juni naar HypoTop!

Dit jaar vindt op dinsdag 13 juni in Fort Voordorp HypoTop plaats, hét event voor actief klantbeheer. Tijdens dit event krijgen jij en je collega’s van de binnendienst handvatten over hoe je de klant nog beter van dienst kunt zijn en aan je kantoor kunt binden, hiermee draag je bij aan een hogere goodwill voor het advieskantoor.

 

Wij hebben een aantal toegangskaarten, bestel nu ook jouw ticket, want op is op!

TOEGANGSTICKET

 

Interactieve workshops
Tijdens deze eventdag kun je in vier rondes workshops volgen waarmee je de volgende dag direct aan de slag kunt. Er is voldoende keuze aan interactieve workshops:

Nationale Waarborg | Proactief klantbeheer? Zo maak je het leuk!

Lloyds Bank | Onderhoud en nazorg doe je samen

ABN AMRO | Het onderhouden van klantrelaties ÉN geld verdienen; hoe richt je een verdienmodel in rond actief klantbeheer?

Guideology | Zó stuur je het gedrag van je klant!

Platform Client Officer | Meet de CO

Dazure | Don’t be like the rest of them darling

Rabobank | Vergroot je zichtbaarheid met LinkedIn – Laat zien dat je een expert bent

Meer inhoudelijke informatie over de workshops vind je in de HypoTop special.

 

Proactief klantbeheer? Zo maak je het leuk!
In jouw dagelijkse werkzaamheden zijn er altijd taken die je veel tijd kosten. In deze interactieve workshop laten wij jou zien hoe je jouw werk met behulp van een Digitale Collega leuker en makkelijker maakt. Aan bod komt hoe dit jou tijdwinst oplevert én je hiermee tegelijkertijd een betere nazorg voor je klanten verzorgt. Zo maak je ruimte voor nieuwe kansen!

Jan Verstegen van Dialog Group verzorgt namens Nationale Waarborg deze workshop.

Lees ook het artikel 'Waarom zou je klantbeheer links laten liggen?' In dit artikel bespreekt Jan Verstegen een aantal redenen waarom hypotheekadvieskantoren ervoor kiezen om niet actief aan de slag te gaan met hun bestaande klanten en biedt hij hiervoor mogelijke oplossingen er wel mee aan de slag te gaan. 

 

Maak de Ander Beter
Keynote-spreker Loek Peters (bekend van o.a. de hitserie Penoza) opent de dag met een plenaire sessie door zijn ‘Maak de Ander Beter’ filosofie te vertalen naar onze branche. Vanuit zijn ervaringen en de manier van werken die hij als acteur hanteert op het toneel, in films en in televisieseries, heeft hij deze werkwijze/filosofie voor het bedrijfsleven ontwikkeld.

Uitgangspunt: de ander zo goed mogelijk zijn werk te laten doen, want je bent zo goed als je de ander laat zijn. Werken volgens de ‘Maak de Ander Beter’ filosofie vergroot het medewerker-ondernemerschap en zal de financieel adviseur doen beseffen dat hij zo goed is als de binnendienstmedewerker hem laat zijn. Jij dus!

 

Programma HypoTop

Dinsdag 13 juni - Fort Voordorp - Groenekan (Utrecht)

9.00   Deuren open
9.45   Plenaire opening door Loek Peters
10.50 Workshop ronde 1
11.50 Workshop ronde 2
12.40 Lunch
13.40 Workshop ronde 3
14.50 Workshop ronde 4
15.40 – 16.45 Gezellige netwerkborrel

 

HypoVak | Donderdag 5 oktober - Midden Nederland Hallen – Barneveld | Toegangskaarten