Update 138 | September 2023 | HypoVak! Jij komt toch ook?

Donderdag 5 oktober is het alweer zover: HypoVak 2023. Ook dit jaar organiseert InFinance HypoVak vanuit de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Thema van dit jaar: Bouwen aan een zekere toekomst. Het belooft weer een interessante dag te worden met sprekers als Peter Boelhouwer (Hoogleraar huisvestingssystemen TU Delft), Ben van der Burg (Ondernemer en tech-specialist), Ruben Stam (Fiscaal jurist) en Frans Reichardt (De klantenluisteraar). Bovendien is er een ruime keuze aan masterclasses, vergeet niet je hiervoor aan te melden. Alle informatie rondom HypoVak vind je in de InFinance HypoVak special 2023.

Toegangskaarten
Heb jij je toegangskaart nog niet geregeld? Wij hebben een aantal toegangskaarten voor je beschikbaar. Via onderstaande link, vind je de mogelijkheid om in te schrijven.

Bestel je toegangskaart

 

Wie jarig is trakteert
In de week van HypoVak valt de exacte datum van de twintigste verjaardag van Nationale Waarborg. Op 9 september j.l. hebben we dit uitgebreid gevierd, maar ook op HypoVak vieren we een feestje. Kom jij naar onze stand om ons te feliciteren? Wij hebben een leuke attentie voor je en iets te snoepen.