Update 144 | Binnenkort: Verbeterde BankGarantieZeker!

Wij hebben mooi nieuws te melden! Zeer binnenkort komen wij met een aanzienlijke verbetering op onze BankGarantieZeker-propositie.

 

Nationale Waarborg is van mening dat bieden zonder voorbehoud niet wenselijk is, echter in de huidige woningmarkt is het bieden zonder voorbehoud onontkoombaar om een kans te maken bij de verkopende partij. Dit geldt zeker voor starters op de woningmarkt. Daarom faciliteren we het bieden zonder voorbehoud via het BankGarantieZeker-certificaat. Aan het verkrijgen van dit certificaat zijn voor het intermediairkantoor en de aanvrager(s) voorwaarden verbonden.
 
Met het BankGarantieZeker-certificaat van Nationale Waarborg krijgt de potentiƫle koper de mogelijkheid te bieden, op beoogd particulier onroerend goed voor eigen bewoning, zonder financieel voorbehoud.
 
We gaan deze vernieuwde BankGarantieZeker-propositie gefaseerd uitrollen.
 
Ben je geĆÆnteresseerd de biedgarantie aan starters op de woningmarkt aan te bieden via de verbeterende BankGarantieZeker? Meld je alvast aan via sales@nationalewaarborg.nl

Heb je vragen over de vernieuwde BankGarantieZeker? Mail naar sales@nationalewaarborg.nl of bel met onze accountmanager Linda Bogaars 06 118 670 24 of Louise Bergman 06 316 208 78.