De aanvraag in DIAS

Vraag je bankgarantie makkelijk aan via DIAS Software. Je logt via adviessoftware DIAS automatisch en rechtstreeks in op NWB Online. Er wordt direct een aanvraag voor je aangemaakt met de gegevens uit DIAS. Dat scheelt je dubbele invoer. Het enige dat je nog hoeft te doen, is handmatig deze gegevens aanvullen, de aanvraag (digitaal) laten ondertekenen en indienen.

 

Eenmalig sleutel invoeren

Om gebruik te kunnen maken van deze service, dien je eenmalig je sleutel in te voeren in DIAS. Je vindt je sleutel in NWB Online door rechts bovenaan de pagina bij 'Ingelogd als' te klikken op je kantoornaam. Je sleutel staat bij 'Extern ID'. Hier vind je ook de handleiding waarin staat hoe je de sleutel invoert en hoe je de bankgarantie aanvraagt via DIAS.

 

Je kunt je sleutel en handleiding natuurlijk ook per e-mail opvragen. Mail naar info@nationalewaarborg.nl  en vermeld duidelijk in de e-mail je kantoornaam en dat het om de sleutel voor DIAS gaat.

 

Doordat je bij DIAS wordt doorgelinkt naar NWB Online, zijn de kenmerken en handleiding voor het aanvragen van de bankgarantie gelijk hieraan. Ga voor de kenmerken naar De aanvraag in NWB Online.