ALS Financieel Diner

SAVE THE DATE: 7 NOVEMBER 2024

Op donderdag 7 november 2024 organiseert Stichting ALS Nederland, samen met de financiële branche, het ALS Financieel Diner. Dit fundraising diner is naast onder andere de Amsterdam City Swim, Tour du ALS en de ALS Sunrise Walk een van de jaarlijks terugkerende events voor ALS en is voortgekomen uit de eerder georganiseerde Swim for Tim diners (2017, 2018, 2019). De Goudse Verzekeringen is deze keer de gastheer

Een sterrendiner voor en door financials

In de zomer van 2022 ontstond het idee om een special event te organiseren voor de financiële branche op voorwaarde dat het een jaarlijks terugkerend karakter zou krijgen waarbij alle organisatiekosten gesponsord zijn. Op die manier komt 100% van de donaties ten gunste van Stichting ALS Nederland.

Het diner is voor en door financials. De dinerzaal van de Goudse biedt ruimte aan 250 gasten. In de keuken staat een complete brigade van financials onder begeleiding van chefkok Ramon Beuk.

 

De Goudse Verzekeringen is gastheer

Stichting ALS Nederland is verheugd dat de Goudse Verzekeringen de keuken en het restaurant van het hoofdkantoor in Gouda belangeloos ter beschikking stelt.

Geert Bouwmeester, directeur De Goudse: ‘In 2023 zijn wij hard getroffen door de diagnose ALS bij onze directeur Leo Remijn van de Zeeuwse Verzekeringen en ervaren daardoor van dichtbij hoe oneerlijk deze ziekte is. Daar moet een eind aan komen. Het is ons daarom een grote eer dat wij tijdens ons 100-jarig bestaan de kans krijgen gastheer te zijn van dit mooie initiatief. We gaan voor een recordopbrengst.’

 

Datum verschoven naar donderdag 7 november

Het ALS Financieel Diner wordt gehouden op donderdag 7 november 2024. De eerder aangekondigde datum (31 oktober) is bij nader inzien niet geschikt omdat deze valt in de herfstvakantie.

In het sponsoroverzicht hebben we alle deelname opties opgenomen voor het ALS Financieel Diner. Reserveer nu alvast jouw plek aan tafel, schuif aan bij collega adviseurs of reserveer een hele tafel en nodig relaties uit. Er is veel mogelijk: help mee in de keuken of loop mee in de bediening, sponsor jij liever een dinergang, de sommelier óf jouw logo op de schorten van de bediening. Alles kan en mag!  Dit kan door het sturen van een mail naar financieeldiner@als.nl of per telefoon bij Patricia Boer (06 249 297 09), Indra Frishert (06 286 417 92) of Antoinette Kalkman (06 208 369 07).

sponsoroverzicht

Wil je weten waarom wij dit doen? Deze informatie vind je op onze actiepagina voor Stichting ALS Nederland.