ALS Financieel Diner

SAVE THE DATE: 31 OKTOBER 2023

Op dinsdag 31 oktober 2023 organiseren wij samen met Dazure en Zeevat Hypotheken & Verzekeringen namens Stichting ALS Nederland het ALS Financieel Diner. Dit fundraising diner is naast onder andere de Amsterdam City Swim, Tour du ALS en de ALS Sunrise Walk een van de jaarlijks terugkerende events voor ALS en is voortgekomen uit de eerder georganiseerde Swim for Tim diners.

Het ALS Financieel Diner vindt dit jaar plaats bij het hoofdkantoor van de Volksbank in Utrecht. 

 

ALS FINANCIEEL DINER 2023

Het diner is voor en door financials. In de keuken staat een complete brigade van financials onder begeleiding van de beroemde chefkok Ramon Beuk. Zij bereiden én serveren een culinair sterrendiner aan ruim 200 gasten in de zaal. De avond staat garant voor bruisend entertainment waarbij verschillende artiesten acte de présence geven. De eerste namen die we bekend mogen maken zijn Natasja Froger en Loek Peters o.a. bekend als Berry uit Penoza.

 

Wil jij zeker zijn van een plek in de keukenbrigade óf heb je altijd al sommelier willen worden? Liever het logo van jouw bedrijf op een culinair dessert en zelf genieten met gasten aan je tafel? Het kan allemaal! Maak een keuze uit een van de sponsorpakketten. Ieder pakket krijgt uitgebreide exposure, zoals vermelding op/in een gerecht, locatie, menukaart, website, sociale media en in de financiële vakpers. Voor meer informatie of aanmelding mail je naar: financieeldiner@als.nl of neem contact op met Hilone Dinnissen via telefoonnummer 06 816 460 35.

 

Sponsorpakketten ALS Financieel Diner

 

Bij de sponsorpakketten couvert goud, couvert zilver, mise-en-place goud en mise-en-place zilver hoort een sponsorpagina in de speciale ALS-zomereditie van InFinance. Specificaties van deze sponsorpagina en de uiterste aanleverdatum vind je op de pagina ALS zomerspecial InFinance

 

Wil je weten waarom wij dit doen? Deze informatie vind je op onze actiepagina voor Stichting ALS Nederland.