Nationale Waarborg 5 jaar

Nationale Waarborg al 5 jaar de snelste weg naar een bankgarantie.

In 2008 viert Nationale Waarborg het eerste lustrum en bestaat zij 5 jaar. Dit wordt met de advieskantoren gevierd door middel van allerlei acties. Een van de verjaardagsacties is dat voor elke bankgarantie die in de maand oktober wordt aangevraagd, de adviseur een bonusprovisie ontvangt van € 5. Op de verjaardag zelf geven we een bonusprovisie van € 50 per aangevraagde bankgarantie weg. Voor Stichting de NEES wordt een sponsoractie op touw gezet: voor elke aangevraagde bankgarantie in de maand oktober gaat € 5 naar Stichting de NEES. De stichting, opgericht in 2001 door Johan Neeskens, zet zich in voor projecten om kinderen te helpen en ondersteunen meer vreugde te hebben in het dagelijkse leven.

 

Per september 2008 worden de aandelen van Nationale Waarborg verkocht aan de Nationale Borg Maatschappij. Als sinds de oprichting van Nationale Waarborg is er een succesvolle samenwerking met de Nationale Borg Maatschappij in de hoedanigheid van garant voor haar bankgaranties op de particuliere markt. Een paar maanden voorafgaand aan de overname is onderzocht of door verdere samenvoeging van elkaars capaciteiten een nog beter productpalet kan ontstaan, met als resultaat een aandelenovername. Volgens afspraak blijft het team van Antoinette en Patricia verantwoordelijk voor respectievelijk Marketing & Sales en Logistiek & Operations.

Tijdens de VB Branche dag in november vieren we onze verjaardag. Gedurende de dag delen 2 gebodypainted heren chocolade repen uit, onder het motto 'Denk maar niet dat u van ons af bent'. Naast deze ludieke actie wordt tijdens deze dag een cheque met de opbrengst voor Stichting de NEES overhandigd aan Johan Neeskens die onze stand bezoekt. De actie heeft maar liefst € 10.250 opgebracht. Een bedrag om trots op te zijn.

2 maanden later, in november 2008, wordt de verzekering op de bankgarantie geïntroduceerd. De premie voor de verzekering bedraagt € 135, waarvan € 25 als provisie naar de adviseur gaat. Het maximaal te verzekeren bedrag is € 35.000, de maximale looptijd van de verzekering is 6 maanden, ongeacht hoelang de bankgarantie loopt.

 

.