ALS special | Kom jij ook naar het ALS Financieel Diner?

Je hebt het in de media of op LinkedIn vast al voorbij zien komen: op 31 oktober 2023 vindt het ALS Financieel Diner plaats in het hoofdkantoor van De Volksbank in Utrecht.
 

Dit jaar organiseren wij samen met Dazure en Zeevat Hypotheken & Verzekeringen, namens Stichting ALS Nederland, het ALS Financieel Diner. Dit diner is een fundraising diner dat naast onder andere de Amsterdam City Swim, Tour du ALS en de ALS Sunrise Walk een van de jaarlijks terugkerende events voor ALS is. Het ALS Financieel Diner is voortgekomen uit de eerder georganiseerde Swim for Tim diners en is een diner voor én door financials.
 
In de keuken staat een complete brigade van financials onder begeleiding van chefkok Ramon Beuk klaar om heerlijke en prachtige gerechten te bereiden. Zo staan er onder andere mensen van Lloyds Bank, Florius, Argenta, Rabobank en MUNT Hypotheken in de keuken, maar ook collega's van Dialog Group en uit ons eigen team. Deze financials bereiden én serveren een culinair sterrendiner aan 200 gasten in de zaal. De avond staat garant voor bruisend entertainment waarbij verschillende artiesten acte de présence geven. De eerste namen die we bekend mogen maken zijn Natasja Froger, Loek Peters en Gerard Ekdom, waarbij Loek en Gerard, als veilingmeesters, de veiling voor hun rekening nemen.

Wil jij als financial zeker zijn van jouw plek aan tafel reserveer dan nu!
De keukenbrigade en bediening is inmiddels al helemaal volgeboekt. Maar jij kunt nog wel zelf met gasten aan tafel genieten van deze spectaculaire avond. Reserveer je plek en maak een keuze uit een van de sponsorpakketten. Ieder pakket krijgt uitgebreide exposure, zoals vermelding op/in een gerecht, locatie, menukaart, website, sociale media en in de financiële vakpers. Voor meer informatie of aanmelding mail je naar: financieeldiner@als.nl of neem contact op met Hilone Dinnissen via telefoonnummer 06 816 460 35.


Wil je weten waarom wij dit doen? Deze informatie vind je op onze actiepagina voor Stichting ALS Nederland.

 


Veilingitems gezocht
Voor de veiling zijn we nog op zoek naar bijzondere veilingitems. Heb jij of ken jij iemand die ons hieraan kan helpen, neem dan contact op met Hilone 06 816 460 35.