WIJ GAAN DOOR TOTDAT ER EEN OPLOSSING IS

Actie voor Stichting ALS Nederland

Al vanaf 2016 komen wij als bedrijf in actie voor Stichting ALS Nederland. Inmiddels hebben we totaal al ruim € 600.000 opgehaald. Wij gaan door totdat er een oplossing is. Daarom vragen wij ook in 2023 opnieuw je aandacht voor deze ziekte. Dit jaar verzorgen we 2 acties:

 

31 oktober 2023 | ALS Financieel Diner

Samen met Dazure en Zeevat Hypotheken & Verzekeringen organiseren we namens Stichting ALS Nederland het ALS Financieel Diner. Een fundraising diner dat naast onder andere de Amsterdam City Swim, Tour du ALS en de ALS Sunrise Walk een van de jaarlijks terugkerende events voor ALS is, en is voortgekomen uit de eerdere Swim for Tim diners. Meer informatie en aanmelden voor het ALS Financieel Diner vind je op deze pagina.

Sponsorpakketten ALS Financieel Diner

 

9 september 2023 | Nationale Waarborg 20 jaar

Tijdens het feestje van ons 20 jarig bestaan leggen wij het accent op ‘Wij duiken er weer in’. Wij dagen je uit met ons 2 kilometer te zwemmen in de Loosdrechtse plassen, met als doel een mooi bedrag op te halen dat we kunnen schenken aan Stichting ALS Nederland.

 

Momenteel zijn we alle details nog aan het uitwerken. Zodra we meer informatie hebben delen we dit met je. Klein tipje van de sluier: naast het zwemmen en een feestelijke netwerkborrel wordt het vooral een hele gezellige dag met een hapje, een drankje en volop muziek.
 

Wil jij bij ons feest aanwezig zijn óf wil je zelf meezwemmen? Dat kan!

Neem een kijkje op de pagina over ons zwemevent en ons feest.


Meer weten? Stuur een e-mail naar marketing@nationalewaarborg.nl en laat je contactgegevens achter: wij nemen contact met jou op. Jij komt toch ook?

 

Wij gaan door totdat er een oplossing is

Wij gaan door met onze strijd tot er een oplossing is voor ALS, en de tijd tikt door. Er is nog steeds veel geld nodig voor wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en een behandeling voor de ziekte ALS. De 1.500 patiënten in Nederland en 400.000 wereldwijd hebben nu alleen de dood als vooruitzicht. Zij overlijden binnen 3 tot 5 jaar. Dat moet stoppen. Help ALS de wereld uit en help ons om Stichting ALS Nederland te helpen. Er is geen tijd te verliezen.

 

Ook in de financiële branche zijn mensen getroffen door deze ziekte. In 2017 verloren wij onze collega Tim van den Berg aan deze ziekte. Op dit moment is een van onze zakenrelaties getroffen. Hypotheekadviseur Monique van den Hoorn van Zeevat Hypotheken & Verzekeringen kreeg in 2021 de diagnose. Iedereen verdient een kans op leven. Die kans komt er als er genoeg geld beschikbaar komt voor wetenschappelijk onderzoek. In Nederland en wereldwijd worden op dat vlak vorderingen gemaakt. De oplossing komt dichterbij. Maar zolang die er niet is, geven wij niet op!

 

Met Monique naar de piek

Op 8 juni 2023 gaat een team van vrienden en collega's van Zeevat Hypotheken & Verzekeringen naar de top van de Mont Ventoux tijdens de Tour du ALS. Wil jij hen steunen?

 

Terugblikken op onze actie uit 2022

9 juni 2022 ‘Op naar de top’ tijdens de Tour du ALS. Een mooie dag met een lach en een traan. De aftermovie is indrukwekkend en geeft een goed beeld van de dag.

27 augustus 2022 ‘Wij duiken er weer in’. Bekijk de foto's in ons fotoalbum om een indruk te krijgen van deze mooie en emotionele dag die we niet snel zullen vergeten.

In 2022 haalden we in totaal met deze 2 acties een recordbedrag op van € 163.500.