Up to Date 100 - Terugblik HypoVak met de digitale collega en beperkte bereikbaarheid a.s. donderdag en vrijdag

Afgelopen donderdag 4 november vond in Barneveld de 18de editie van HypoVak plaats. Een zeer succesvolle dag met een hoop bezoekers op onze stand en een aantal zeer interessante en drukbezochte masterclasses. 

 

In deze nieuwsbrief willen we een aantal onderwerpen met je delen:

  • Extra omzet en een kostenbesparing, dat wil je toch niet missen?
  • De toekomst van de Nederlandse woningmarkt volgens Peter Boelhouwer
  • Introductie BankGarantieZeker
  • Beperkte bereikbaarheid donderdag 11 en vrijdag 12 november

 

Extra omzet en een kostenbesparing, dat wil je toch niet missen?
Een van die drukbezochte masterclasses tijdens HypoVak was die van Jan Verstegen (Eerstestap.nl) samen met Mischa Coster (Guideology) over wat de succesfactoren zijn bij het inzetten van een digitale collega in het relatiebeheer en het contact met nieuwe klanten.

Zomaar 5% extra omzet boven op een kostenbesparing van 75%, dat wil je toch niet missen? Dit is namelijk wat je gemiddeld verdient als je je nazorg op hypotheken moderniseert. Met technologie die je klanten leuk én gemakkelijk vinden. Die efficiënt, effectief en overtuigend is. Die technologie voor professionals zoals jij heet: de digitale collega. Bewezen succesvol bij andere grote en kleinere advieskantoren!

Voor slechts € 2,49 per dossier nodigt jouw digitale collega je klant uit, activeert die en doet het check-up gesprek. Zodat jij aan je wettelijke verplichting voldoet, je klant uitstekende nazorg krijgt en jij doet wat leuk en profijtelijk is: je klanten adviseren. Het enige wat jij hoeft te doen is de contactgegevens van je klant uploaden; je digitale collega doet de rest.
 
Eerstestap.nl en Nationale Waarborg ontwikkelden een digitale collega die speciaal bedoeld is voor ondersteuning van het advieskantoor. Kantoren voldoen hiermee niet alleen aan hun zorgplicht, het spaart ze veel geld en tijd uit en creëert bovendien nieuwe omzet. In onze folder stelt digitale collega Tessa zich aan je voor. Alle informatie is ook op onze website te vinden.

Meer weten over bijvoorbeeld jóuw besparingen en extra commerciële kansen? En gelijk even kennismaken met ónze digitale collega Tessa? Scan dan nu de QR-code! In slechts 2 minuten weet je meer. 

 

 

 

 

 

 

De toekomst van de Nederlandse woningmarkt
Tijdens HypoVak Conference nam Peter Boelhouwer, Hoogleraar Huisvestingssystemen in Delft, de hypotheekadviseur mee in de belangrijke trends op de woningmarkt, knelpunten én mogelijke oplossingen. Peter Boelhouwer waarschuwt: ‘De Nederlandse woningmarkt is extreem krap en de hypotheekverkoop zakt de komende jaren behoorlijk in.’ Lees het volledige artikel in InFinance

 

Bankgarantiecertificaat voor kopen zonder voorbehoud
Afgelopen maandag lanceerden wij BankGarantieZeker. Hiermee biedt je jouw klant zekerheid, ook bij kopen zonder voorbehouden. Met BankGarantieZeker ontvang je voor de koop kosteloos een certificaat als extra zekerheid dat de bankgarantie wordt gesteld direct na ondertekening van de koopovereenkomst. Hiermee help je jouw klant in het onderhandelingsproces van een koopwoning. 

Het certificaat heeft een geldigheid van 14 dagen na afgifte. Jouw klant geeft de verkoper van de betreffende woning vanaf de start van het biedingsproces de zekerheid dat de waarborgsom (10% boetebeding) gedekt is in het geval dat de koper na het verlopen van de drie dagen bedenktijd alsnog niet afneemt.
De volledige informatie, de voorwaarden en het aanvraagformulier vind je op onze website onder Producten/BankGarantieZeker

 

Beperkte bereikbaarheid donderdag 11 en vrijdag 12 november
Donderdag 11 november zijn wij in verband met een teamuitje vanaf 12.30 uur gesloten. Een aanvraag voor een bankgarantie ingediend vóór 12.00 uur, verwerken wij dezelfde dag. Aanvragen die  na die tijd  binnenkomen, zijn uiterlijk  vrijdag 12 november 10.00 uur door ons verwerkt.

Vrijdag 12 november zijn wij vanaf 9.00 uur weer bereikbaar. Echter: in verband met een IT migratie kunnen wij vrijdagmiddag de gestelde bankgaranties niet doorsturen naar de notaris. Is een bankgarantie vrijdag gewenst, vraag deze dan aan vóór vrijdag 12.00 uur, dan zorgen wij er voor dat deze op tijd bij de notaris terechtkomt. Aanvragen die na 12.00 uur ingediend worden, zullen maandag worden gesteld.