Up to Date 84 - Nieuwe verzekeraar, zelfde voorwaarden

Vanaf aanstaande maandag 25 februari wordt de verzekering op onze bankgarantie gefaciliteerd door de Nationale Borg, onze moedermaatschappij. Daarmee nemen wij na een fijne samenwerking afscheid van huidige verzekeraar ACE Europe/Chubb. 

Het uiterlijk van het verzekeringscertificaat en de voorwaarden zullen er anders uit komen te zien, maar de voorwaarden blijven volledig gelijk. De verzekering blijft, zoals u gewend bent, dekken bij overlijden, ernstige ziekte, arbeidsongeschiktheid, onvrijwillige werkloosheid en echtscheiding voor de gehele looptijd van de bankgarantie. De volledige voorwaarden die vanaf aankomende maandag gelden, vindt u hier en meer informatie over de verzekering hier.

Daarnaast bieden wij vanaf maandag ook actief de voorwaarden aan wanneer uw klant kiest voor de verzekerde bankgarantie. De voorwaarden sturen we mee als bijlage bij de e-mail met link om digitaal te ondertekenen. Als u kiest voor traditioneel ondertekenen of voor het invullen van een papieren aanvraagformulier, gaan we er vanuit dat u zelf de voorwaarden aan uw klant verstrekt. Zo heeft uw klant altijd toegang tot de voorwaarden voordat hij/zij het aanvraagformulier ondertekent.

Verzekerde bankgaranties die voor maandag 25 februari door ons afgegeven worden, brengen wij nog onder bij ACE Europe / Chubb.

Let op: Om de overgang naar de nieuwe verzekeraar in te regelen, is NWB Online aanstaande vrijdag 22 februari vanaf 17.00 uur niet bereikbaar. 

Gezocht, nieuwe collega’s
We zijn met smart op zoek naar 2 leuke nieuwe collega’s. Kom jij ons team in Nieuwegein versterken? We hebben plek voor een Acceptant / Deskaccountmanager en een Relatie & Marketing Service Manager. Interesse? Mail dan CV en motivatie naar l.haksteen@nationalewaarborg.nl. 

Paginering in NWB Online
Het is u misschien al opgevallen dat sinds eind januari in NWB Online nog maar 15 bankgaranties/aanvragen per pagina getoond worden. Dit is zodat u geen traagheid ervaart bij het laden van uw aanvragen. Als u een specifieke bankgarantie(aanvraag) zoekt, kunt u in het zoekveld rechts bovenin uw overzicht zoeken op onder andere naam van de klant en onroerende zaak.

Swim for Tim diner maandag 1 juli 2019, viert u met ons het leven?
Maandag 1 juli vindt de derde editie van het Swim for Tim diner (link naar pdf-flyer) plaats. Het thema is dit jaar ‘Vier het leven’. U mag van ons en onze FlexFront collega’s weer een prachtig 4 gangendiner verwachten, helemaal door ons zelf bereid en uitgeserveerd. Wij vragen een all-in bijdrage van € 150,- per couvert. Dit volledige bedrag komt ten gunste van Stichting ALS Nederland. Benieuwd hoe het vorig jaar was? Bekijk de sfeerimpressie 

Viert u met ons het leven? Meldt u dan aan door een e-mail te sturen naar sponsor@swimfortim.nl met hierin uw naam, het aantal personen dat deelneemt aan het diner en het factuuradres.

Wij zijn ook weer op zoek naar gave veilingitems voor onze veiling op de website en tijdens het diner. Bekijk de items van vorig jaar voor inspiratie, maar we staan ook open voor volledig andere, bijzondere items. E-mail het item dat u aan wilt bieden naar sponsor@swimfortim.nl.