Up to Date 93 - We duiken er weer in!

Zondag 29 augustus wagen wij opnieuw de sprong in het diepe en duiken wij met een team van collega’s, vrienden en relaties de Amsterdamse grachten in tijdens Amsterdam City Swim. Wij gaan zwemmen om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting ALS Nederland. ALS is een dodelijke ziekte en er is nog geen behandeling of medicijn. Dat moet veranderen. Het geld dat we ophalen maakt meer wetenschappelijk onderzoek naar deze slopende ziekte mogelijk.

Daarom doneren wij vanaf 1 mei tot en met 29 augustus 2021 voor elke bankgarantie die gesteld wordt € 2,50 via Amsterdam City Swim  aan Stichting ALS Nederland. Uw bankgarantie-aanvraag is in deze periode dus extra geld waard voor alle 1.500 ALS-patiënten in Nederland en de 500 nieuwe patiënten die jaarlijks deze diagnose  krijgen. 

Zwem je mee?
Ons team zwom twee keer eerder mee en we duiken ook dit jaar weer in het Amsterdamse grachtenwater. Wil jij met ons team meezwemmen tijdens de Amsterdam City Swim? We zoeken enthousiaste waterratten die dit jaar echt onderdeel willen worden van dit unieke evenement door die 2 kilometer door de Amsterdamse grachten met ons mee te zwemmen. Wij zorgen voor je deelnamebewijs, zwempak en alles wat je verder nodig hebt. Als tegenprestatie vragen we je alleen ons te helpen zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting ALS. Dit is echt een fantastische ervaring die je niet wilt missen! Wil je mee zwemmen of meer weten? Mail dan naar marketing@nationalewaarborg.nl of bel ons op 030-2205546 en vraag naar Hilone, Antoinette of Marjolein.

Sponsor jij ons?
Ook als zwemmen niet jouw ding is, kun je ons helpen. Wij zijn namelijk ook hard op zoek naar sponsoren. Je kunt een sponsorpakket afnemen waarbij bijvoorbeeld jouw logo straks op onze zwemoutfit gedrukt is, één van onze zwemmers of ons hele team sponsoren of een bedrag per door jou ingediende bankgarantie doneren. Bekijk binnenkort hier alle sponsormogelijkheden. Heb je zelf een ander idee om te sponsoren of vragen over het sponsoren? Mail dan naar marketing@nationalewaarborg.nl of bel ons op 030-2205546 en vraag naar Hilone, Antoinette of Marjolein.

Kijk voor meer informatie over het evenement, ons zwemteam, de tussenstand en de sponsormogelijkheden eens op onze speciale ‘We duiken er weer in’-pagina
 

HypoTop
Dit jaar vindt HypoTop, hét evenement voor de binnendienstmedewerker/client officer, volledig online plaats van 10 mei tot en met 28 mei a.s. Vanuit huis heb jij tijdens het evenement toegang tot presentaties, masterclasses en zoom-sessies om je  verder te ontwikkelen als client officer of de transitie van binnendienstmedewerker naar client officer te maken.

Op 10 mei trapt Pacelle van Goethem samen met Antoinette Kalkman HypoTop af met een presentatie over hoe de client officer meer invloed krijgt ten aanzien van de bedrijfsvoering en de service naar de klant. Of zoals Pacelle in haar boek ‘Macht aan de aardige mens’ aangeeft: ‘De wereld heeft goede ideeën nodig. Die goede ideeën vragen overtuigingskracht. Er zijn geweldige denkers die we nooit horen en een grote mond kan winnen met een minder goed plan. Klaar ermee!’ We zijn heel benieuwd naar alle geweldige denkers en doeners onder de client officers. Schrijf je in voor het Hypotop online event. Onder de inschrijvers worden tien gesigneerde exemplaren verloot van het boek ‘Macht aan de aardige mens’, nummer 1 in de Managementboek Top 100. 

Daarnaast verzorgen we een masterclass over hoe de virtuele assistent jou hierbij kan helpen. Deze masterclass is on demand te bekijken tijdens HypoTop, dus jij bepaalt zelf op welk moment je kijkt. Tijdens de zoomsessie die wij verzorgen op dinsdag 11 mei van 11.30 tot 12.00 uur heb je de mogelijkheid om al je vragen over de virtuele assistent te stellen.
Wacht dus niet langer en bestel nu je gratis ticket voor HypoTop.
 

Aangepaste bereikbaarheid en openingstijden
De komende weken zijn er enkele aanpassingen in onze bereikbaarheid en openingstijden:

Dinsdag 20 april: Tussen 14.00 uur en 16.00 uur niet bereikbaar in verband met een intern overleg
Maandag 26 april: Gesloten
Dinsdag 27 april (Koningsdag): Gesloten 

Verder zijn wij gewoon bereikbaar zoals je van ons gewend bent en zorgen we ervoor dat jouw bankgarantie binnen één werkdag bij de notaris ligt!

Binnenkort bankgaranties aanvragen via HDN
Samen met HDN en Accelerate zijn wij hard aan het werk om het mogelijk te maken om bankgaranties aan te vragen via HDN. Zo kun je straks ook via Accelerate (en hopelijk in de nabije toekomst ook via alle andere softwarepakketten) eenvoudig een bankgarantie bij ons aanvragen. We houden je natuurlijk op de hoogte over de live gang met HDN en Accelerate.

Wist je dat?
Als de verkopende partij geen particulier is maar een bedrijf, geef je in NWB Online direct onder het kopje ‘Verkoper’ door middel van een vinkje aan dat er sprake is van een bedrijf en voer je de bedrijfsgegevens in. Mocht het aantal verkopers meer dan twee zijn of is er sprake van een situatie met erfgenamen of een curator, kies dan voor de optie ‘Anders’ voor het invoeren van vrije tekst.