Update 131 - April 2023 | NIEUW Bankgarantie aanvragen via Figlo

Wij hebben weer mooi nieuws te melden. Vanaf maandag 24 april is het mogelijk om je aanvragen in Figlo via HDN in te dienen. Dat is voor ons een hele mooie uitbreiding en voor jou als adviseur een stuk efficiënter. Doordat je aanvraag nog maar via één portaal verloopt, levert je dat tijdwinst op. Wat extra leuk is om te weten, is dat het tot nu toe nog niet mogelijk was een bankgarantie aan te vragen via Figlo. Nu dit wel mogelijk is, is Nationale Waarborg de enige bankgarantieleverancier in Figlo. Nog een leuk feitje is dat we vanaf juli 2021 inmiddels meer dan 4.000 bankgaranties via HDN hebben mogen ontvangen.

 

Aanvragen via Figlo
Doordat je de bankgarantie nu ook in Figlo aan kan vragen, maak je in je aanvraag gebruik van de data die al in Figlo aanwezig zijn en is het niet meer nodig om bepaalde gegevens nogmaals in te voeren. In de aanvraag hoef je alleen nog maar wat aanvullende gegevens in te voeren. Zodra je dat gedaan hebt klik je op ‘Opslaan en verzenden’, en na de ondertekening door de klant, komt de aanvraag via HDN bij ons binnen.
Wil je je klant extra zekerheid bieden met een verzekering op de bankgarantie? Ook dit kun je eenvoudig aangeven in je aanvraag.
 
Wil jij jouw aanvragen via Figlo laten lopen?
Stuur hiervoor een verzoek naar sales@nationalewaarborg.nl. Wij verwerken dit in onze administratie en sturen je een e-mail met je HDN code en arrangementskaart. Je HDN code voer je eenmalig in je Figlo Manager in zodat we kunnen herkennen dat de aanvragen die je stuurt van jou komen. Je arrangementskaart heb je nodig om de 'Bankgarantie' kosten te berekenen en in je 'Begroting' in te voeren en om het door jou gekozen arrangement in de aanvraag in te voeren.  
 
Om het overzichtelijk en gemakkelijk te maken hebben we een speciale webpagina voor je ingericht waar we alle informatie met betrekking tot Figlo voor je hebben verzameld. Zo vind je daar de belangrijkste punten terug, maar ook een handleiding en een hele handige video waarin wordt uitgelegd hoe je zo gemakkelijk mogelijk je bankgarantieaanvraag indient.

Heb je vragen over het gebruik van Figlo of andere aanvraagmogelijkheden? Mail naar sales@nationalewaarborg.nl of bel 030 - 220 55 46.

HypoTop en HypoVak
Dinsdag 13 juni vindt in Fort Voordorp, Groenekan (Utrecht) HypoTop plaats. Het event voor actief klantbeheer. Tijdens dit event krijg je handvatten over hoe je de klant nog beter van dienst kunt zijn en aan je kantoor kunt binden, hiermee draag je bij aan een hogere goodwill voor het advieskantoor.

Donderdag 5 oktober is in de Midden Nederland Hallen in Barneveld de dag van HypoVak, het hypotheekevent dat je zeker niet wilt missen. Thema dit jaar is 'Bouwen aan een zekere toekomst'. 

Laat je op beide events inspireren door boeiende sprekers. Wij hebben weer een aantal kaarten kunnen reserveren dus wees er snel bij: Kaarten HypoVak en kaarten HypoTop