Update 130 - April 2023 | Vier jij feest met ons? Nationale Waarborg 20 jaar

Begin februari stuurden we een nieuwsbrief rond naar alle advieskantoren: Save the date – Nationale Waarborg bestaat 20 jaar! Daar kregen we een hoop leuke reacties op, maar het heeft natuurlijk nog een vervolg nodig. Heb je die nieuwsbrief gemist, lees hem dan alsnog. De uitnodiging staat nog steeds: iedereen is welkom! Zaterdag 9 september 2023 vieren we feest en we zouden het leuk vinden als je erbij bent. Deze dag is vooral een hele gezellige dag met een hapje, een drankje en volop muziek.

Een cadeautje voor onze trouwe klanten
Voor die tijd hebben we nog een spectaculaire nieuwsbrief te delen. Medio mei kan een groot deel van onze klanten een persoonlijke en interactieve video van ons verwachten waarin we interessante data over de samenwerking met jouw kantoor laten zien. Houd daarom je mailbox in de gaten!
 
20 jaar vliegt voorbij
Eerder lieten we je al kennis maken met de tijdslijn op onze website. Een hoop gebeurtenissen uit de afgelopen 20 jaar komen hier voorbij. Aardig om te zien hoe ons proces door de jaren heen is gegroeid en dat dit daarmee zoveel meer efficiency oplevert. Maar ook de samenwerkingen met andere partijen, waarvan een aantal nog steeds bestaan, leuk om op terug te blikken. Deze zomer komen we nog met een zomerquiz waarbij die tijdlijn handig van pas komt.

Met de nodige nostalgie kijken we terug. Wat dacht je van deze foto die gemaakt werd rondom de verkoop van de aandelen aan de Nationale Borg Maatschappij?

"Denkt u maar niet dat u van ons af bent."

Onze account- en claimmanager Linda Bogaars werkt inmiddels bijna 10 jaar in het team. Over deze periode schreef zij een blog: Bijna 10 jaar bij Nationale Waarborg. Ook onze collega Hilone Dinnissen, events en acceptatie, schreef over hoe zij bij Nationale Waarborg terecht kwam: Of ik een half jaartje wilde helpen.
 
Wij duiken er weer in
Ben jij van plan zaterdag 9 september naar ons feest te komen? Daar hoort natuurlijk een cadeautje bij. Je kunt ons niet blijer maken door met ons mee te zwemmen. Op deze dag maken we van de gelegenheid gebruik om met een groot team te zwemmen voor Stichting ALS Nederland. Dus dagen we je graag uit 2 kilometer met ons mee te zwemmen in De Loosdrechtse Plassen en daarmee geld op te halen. Met een bijdrage kunnen we de oplossing voor ALS een stukje dichterbij brengen. Wij zorgen ervoor dat je niets te kort komt en dat jij je die 2 kilometer als een vis in het water voelt. Inschrijven doe je door op de knop te klikken! Heb je koudwatervrees en zie je het echt niet zitten om met ons mee te zwemmen? Een donatie is een mooi cadeau en waarderen we enorm. Nog het meest hopen we dat je erbij bent zodat we samen met jou onze langjarige samenwerking kunnen vieren.

Ik zwem mee

Doneren

Meer weten over onze acties voor Stichting ALS?

HypoTop en HypoVak
Dit jubileum jaar zijn wij als vanouds aanwezig op HypoTop, 13 juni in Fort Voordorp, Groenekan (Utrecht). Natuurlijk zijn we ook 5 oktober op HypoVak aanwezig in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Tijdens HypoVak vieren we ook een beetje onze verjaardag, want tijdens die week verjaren we echt. Dus kom die dag zeker langs onze stand voor een praatje, wij hebben een leuke verrassing voor je. Voor beide events hebben we weer een aantal kaarten kunnen reserveren dus wees er snel bij: Kaarten HypoVak en kaarten HypoTop. Binnenkort kun je meer inhoudelijk nieuws verwachten over zowel HypoTop als HypoVak.

Aanmelden voor het feest
Wil jij bij ons feest aanwezig zijn óf wil je zelf meezwemmen? Dat kan! Meld je aan of vraag meer informatie op door een e-mail te sturen naar marketing@nationalewaarborg.nl en laat je contactgegevens achter: wij nemen contact met jou op. Jij komt toch ook?

 
Feestelijke groet,
Team Nationale Waarborg